Χαρούμενος ο Μακ για την πορεία του ΠΑΟΚ

Χαρούμενος ο Μακ για την πορεία του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Χαρούμενος ο Μακ για την πορεία του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ κατέθεσε την άποψή του για τις εμφανίσεις του «Δικεφάλου», μετά το εντυπωσιακό πέρασμα της ομάδας του Λουτσέσκου από τη Νέα Σμύρνη.

Στην καθιερωμένη αναφορά του στην προσωπική ιστοσελίδα του ο Ρόμπερτ Μακ στάθηκε στην απόδοση της ομάδας και τον κρίσιμο εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, που ακολουθεί στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

«Μετά τα πρώτα λεπτά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και είχαμε τον έλεγχο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στην Αθήνα κι εκτός από το γκολ, χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες. Είναι πολύ ωραίο που συνεχίσαμε το νικηφόρο μας σερί. Αυτή την Κυριακή θα δώσουμε κι αγώνα στο πρωτάθλημα, ακολουθεί το παιχνίδι στην Τρίπολη. Είναι δύσκολη ομάδα, αλλά είμαστε δυνατοί, παίζουμε καλά και θέλουμε να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς», υποστήριξε ο Σλοβάκος εξτρέμ του «Δικεφάλου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα