Διήμερη αναβολή στην υπόθεση Βέμερ

Διήμερη αναβολή στην υπόθεση Βέμερ

Νίκος Αθανασίου
Διήμερη αναβολή στην υπόθεση Βέμερ

bet365

Αναβολή μέχρι την Παρασκευή πήρε η εκδίκαση για την ενεργοποίηση της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό εξαιτίας των οφειλών στον Γενς Βέμερ.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Περιθώριο ακόμη δύο ημερών έχει ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση Γενς Βέμερ, ώστε να γλιτώσει την ενεργοποίηση για αφαίρεση τριών βαθμών. Η σημερινή εκδίκαση πήρε αναβολή και θα εκδικαστεί την ερχόμενη Παρασκευή. Ο νομικός εκπρόσωπος του «τριφυλλιού», Άλκης Παπαντωνίου, τόνισε πως η απόφαση δεν έχει παραδοθεί στην ΠΑΕ καθαρογραμμένη, πως ο ίδιος απουσίαζε τις τελευταίες ημέρες και ότι η υπόθεση είναι πρωτοείσακτη. Η έδρα αποδέχθηκε το λάθος στην παράδοση της απόφασης και η υπόθεση θα εκδικαστεί την Παρασκευή.

Βέβαια αξίζει να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός και η πλευρά του Γερμανού εδώ και καιρό δεν μπορούν να βρουν την χρυσή τομή εξωδικαστικά και οι πιθανότητες να συμβεί αυτό τις επόμενες 48ωρες είναι απειροελάχιστες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα