Ετοιμος για Λιβαδειά ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Ετοιμος για Λιβαδειά ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Οσκαρ Γκαρθία ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (Σάββατο, 19:30). Εκτός οι Ενγκελς και Χατζισαφί.

Με τα νέα δεδομένα της βαθμολογίας ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο πρωτάθλημα στο -7 από την κορυφή και την ΑΕΚ και στο +1 από τον ΠΑΟΚ για την δεύτερη θέση. Ο Οσκαρ Γκαρθία δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα και μετά την προπόνηση της Παρασκευής ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Λιβαδειάς η οποία αποτελείται από 21 παίκτες.

Aναλυτικά η αποστολή:
Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ζιλέ, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά και Ταχτσίδης.

Εκτός έμειναν οι Ενγκελς και Χατζισαφί για το ματς του Σαββάτου (19:30) με τον Λεβαδειακό. Ο Οσκαρ Γκαρθία δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την 11αδα αλλά φαίνεται να καταλήγει στην επιλογή του Φορτούνη για το βασικό σχήμα με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα