Εκδίκαση για την ερχόμενη Τετάρτη στο Διαιτητικό για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Εκδίκαση για την ερχόμενη Τετάρτη στο Διαιτητικό για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

bet365

Το Διαιτητικό για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ δεν κατέστη δυνατόν να εκδικαστεί λόγω μη απαρτίας της σύνθεσης του αρμόδιου δικαστικού Οργάνου και έτσι πάει για την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο κ. Δημάκης, μέλος της σύνθεσης του Διαιτητικού, δεν ήταν παρών (σ.σ. δίχως να υπάρχει σχετική ενημέρωση για το ότι θα έλλειπε ή νεότερα στην συνέχεια για τον λόγο της απουσίας του) και έτσι η εκδίκαση πάει για την ερχόμενη Τετάρτη. Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στο Διαιτητικό για να πάρει πίσω τους 3 βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, χωρίς πάντως να φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες δικαίωσης από την στιγμή που έχουν προηγηθεί συγκρεκριμένες δικαστικές εξελίξεις και αποφάσεις. Πλέον, η προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Διαιτητικό πήρε χρονική μετάθεση για την προσεχή Τετάρτη (18/4), στις 17:00.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα