Επιστρέφει η Αστάνα για Κουλιμπαλί!

Επιστρέφει η Αστάνα για Κουλιμπαλί!

Επιστρέφει η Αστάνα για Κουλιμπαλί!

bet365

Η Αστάνα επανέρχεται για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, με τον Αφρικανό να ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν ως ελεύθερος.

Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί από τον Παναθηναϊκό, καθώς ο 27χρονος δεξιός μπακ έχει πάρει άδεια από τους «πράσινους» για να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Ο διεθνής με το Μάλι αν και θα μπορούσε να κάνει προσφυγή διεκδικώντας τα οφειλόμενα του, προτίμησε αυτή τη λύση βρίσκοντας σύμφωνο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Αστάνα, η οποία είχε ενδιαφερθεί και τον περασμένο Ιανουάριο για τον Κουλιμπαλί επέστρεψε, διεκδικώντας την υπογραφή του πρώην παίκτη του Πλατανιά.

Η Αστάνα προσφέρει συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στον Αφρικανό την στιγμή που και ομάδες από την Τουρκία βρίσκονται στο κυνήγι της απόκτησης του.

Ο Κουλιμπαλί αγωνίστηκε 48 φορές στους «πράσινους» ενώ η χρηματιστηριακή αξία του υπολογίζεται στο 1 εκατ. ευρώ. Η τελευταία εμφάνιση του, ήταν κόντρα στην ΑΕΚ (1/4).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα