Πιο κοντά σε συμφωνία για τον Παναθηναϊκό

Πιο κοντά σε συμφωνία για τον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Πιο κοντά σε συμφωνία για τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο οικονομικός έλεγχος που θα γίνει από την πλευρά του Πάιροτ Πιεμπονγκσάντ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα δείξει αν τελικά θα προχωρήσει το deal για την αλλαγή σελίδας στο «τριφύλλι».

Η έκφραση «σε καλό κλίμα» μπορεί να αποτελεί «κλισέ» στις περισσότερες συναντήσεις που υπάρχει δημόσιο ενδιαφέρον, αλλά ισχύει και για αυτή του Γιάννη Αλαφούζου με τον Πάιροτ Πιεμπονγκσάντ.

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Στο ραντεβού των δύο πλευρών λοιπόν, υπήρξε ταύτιση απόψεων, καθώς φαίνεται να γεφυρώθηκε το χάσμα που υπήρχε σχετική με την κάλυψη των χρεών αποτελούν θηλιά στον λαιμό του συλλόγου, ενώ υπέγραψαν και σύμφωνο εμπιστευτικότητας.

Πλέον, το επόμενο βήμα είναι η διενέργεια οικονομικού ελέγχου από τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, κάτι βέβαια που απαιτεί πολύ χρόνο (σ.σ. περίπου 1 μήνα) και που θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει από τη στιγμή που μιλάμε για ένα τόσο μεγάλο deal.

Αν τα αποτελέσματά του δεν δείξουν κάτι διαφορετικό από αυτά που γνώριζε η πλευρά του Πάιροτ Πιεμπονγκσάντ, τότε θα συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με 27 εκατομμύρια και θα πάρει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα