Τα ξαναλένε την Πέμπτη με Δώνη, σειρά παίρνει ο Λουντ

Τα ξαναλένε την Πέμπτη με Δώνη, σειρά παίρνει ο Λουντ

Τα ξαναλένε την Πέμπτη με Δώνη, σειρά παίρνει ο Λουντ

bet365

Για την Πέμπτη ανανέωσαν το ραντεβού τους Δώνης και Παναθηναϊκός για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ την... σκυτάλη παίρνει ο Ρόμπιν Λουντ.

Σουόνσι - Σαουθάμπτον και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Χωρίς συμφωνία, ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση του Χρήστου Δώνη με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε οτι στο πλαίσιο της απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στο «τριφύλλι», οι «πράσινοι» έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν την συνεργασία τους μόνο με δύο ποδοσφαιριστές, χωρίς ωστόσο να τους αυξηθούν οι οικονομικές τους απολαβές (σ.σ μπορεί να βρεθεί λύσει μέσω μπόνους).

Ο 23χρονος μέσος είναι ο ένας που θέλουν στο «τριφύλλι» να παραμείνει στην ομάδα για αυτό και την Τρίτη υπήρξε η συγκεκριμένη συνάντηση, με τις δύο πλευρές να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την Πέμπτη.

Την σκυτάλη τώρα, θα πάρει ο Ρόμπιν Λουντ στον οποίο θα γίνει πρόταση να παραμείνει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα