«Υπάρχει πρόταση του Ολυμπιακού για Ντεϊβέρσον» (vids)

«Υπάρχει πρόταση του Ολυμπιακού για Ντεϊβέρσον» (vids)

Gazzetta team
«Υπάρχει πρόταση του Ολυμπιακού για Ντεϊβέρσον» (vids)

bet365

Με δηλώσεις του ο μάνατζερ του Ντεϊβέρσον, Φελίπε Ντίας επισήμανε πως όντως υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό , με την Παλμέιρας όμως να θέλει μόνο πώληση και όχι δανεισμό.

Ένας από τους παίκτες που απασχολούν τον Ολυμπιακό είναι και ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παλμέιρας Ντεϊβέρσον. Δημοσίευμα μάλιστα της ιστοσελίδας «torcedores.com» αναφέρει πως ο μάνατζερ του παίκτης Φελίπε Ντίας μίλησε με ομάδες για τον πελάτη του, με τον Ολυμπιακό να είναι μία από αυτές.

Ωστόσο στην συνέχεια ο Ντίας με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως οι... πράσινοι της Βραζιλίας του είπαν πως τον Ντεϊβέρσον τον πουλάνε και δεν τον δίνουν δανεικό: «Ήμουν πριν δύο εβδομάδες στη Βραζιλία και μίλησα με τους διοικούντες της Παλμέιρας για κάποιες προσφορές που είχα. Αυτό που έγινε ήταν να μου πει ο σύλλογος ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με τον Ντέιβερσον και δεν τον δίνει δανεικό πουθενά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα