Βέρνμπλουμ: Ενας Βίκινγκ για τον ΠΑΟΚ! (vids)

Ο 32χρονος Σουηδός χαφ έχει προταθεί εδώ και καιρό στον ΠΑΟΚ και όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Sportday» ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Γιόχανσον της ΑΕΚ. Το όνομά του είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «ασπρόμαυρων», με την «Forza» να σημειώνει ότι από τη Μικράς Ασίας έχει φύγει πρόταση για συμβόλαιο 1,2 εκατομμύρια ευρώ και περιμένουν άμεσα την απάντηση του Βέρνμπλουμ.
Οικογενειακοί λόγοι υποχρεώνουν τον Σουηδό ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από τη Ρωσία και την ΤΣΚΚΑ Μόσχας, της οποίας υπήρξε μέλος από τον Ιανουάριο του 2012 και τη φετινή σεζόν έχει μετρήσει 37 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστ.
Το ένα από τα 8 γκολ το είχε πετύχει στη νίκη των Μοσχοβιτών επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-0 τον περασμένο Ιούλιο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει να αγωνιστεί από τις 15 Απριλίου, λόγω ενός τραυματισμού στο ισχίο, που τον έχει αφήσει εκτός γηπέδων.
Με την εθνική ομάδα της Σουηδίας έχει αγωνιστεί 51 φορές, αλλά μετά το τέλος του Euro 2016, όπου δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό, αποφάσισε να αποχωρήσει.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκέτεμποργκ, αλλά πολύ μικρός αποφάσισε να φύγει για το εξωτερικό υπογράφοντας στα 23 του χρόνια συμβόλαιο στην ολλανδική ΑΖ Αλκμάαρ απ’ όπου τον αγόρασε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντί 3.000.000 ευρώ το χειμώνα του 2012.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
osfp gate 7
Πολυ καλος παικτης, ανεβαζει και τον ΠΑΟΚ αλλα και το πρωταθλημα συνολικα. Αντε να ερθουν παικτες της προκοπης σε ολους να δουμε λιγη μπαλα επιτελους.
paok_4_life
ελα παιχταρα να σηκβσουμε μαζι το πρωταθλημα
musli
Οι 3-4 μεταγραφές που θα κάνουμε θα είναι 11αδάτες τέτοιου επιπέδου και όλοι κοντά στα 30 με εμπειρία και υψηλές παραστάσεις... Στόχος μας είναι η είσοδος στο Champions League και όχι να χτίσουμε ομάδα για το μέλλον... οπότε μην ακούω χαζά για την ηλικία..
sitting bull
Να σου υπενθυμησω οτι πρωταθλημα ΔΕΝ πηραμε. Στοχος μας ειναι να σοβαρευτουμε στην Τουμπα, να παρουμε το πρωταθλημα τα επομενα 2 χρονια, και αφου γινουν αυτα σιγα σιγα να βαλουμε στοχο την εισοδο στους ομιλους......μην ακουω παλαβωμαρες, ακομα πρωταθλημα δεν πηραμε και στοχος οι ομιλοι?
παίκτης
Αερολογείς . Πρώτον αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ το πήρε το πρωτάθλημα μιά και ήταν η καλύτερη ομάδα . Για να το χάσει του αφαιρέθηκαν 9 βαθμοί και ταυτόχρονα προστέθηκαν 3 στην ομάδα που το πήρε με τον τρόπο που το πήρε . Ποιός σου είπε ότι για να βάλεις στόχο την είσοδο στους ομίλους CH.L πρέπει πρώτα να πάρεις πρωτάθλημα ? Αν ενισχυθεί η ομάδα και κρατήσει τον κορμό - που αυτό σκοπεύει να κάνει - έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει αυτόν τον στόχο . Αν ήταν όπως λες θα συμμετείχαν μόνο πρωταθλήτριες όπως παλιά και θα λεγόταν κύπελο πρωταθλητριών .
musli
1ον το πρωτάθλημα το πήρα με τους περισσότερους βαθμούς μέσα στο γήπεδο και την καλύτερη ομάδα, 2ον έχεις δίκιο στη Τούμπα πρέπει να σοβαρευτούμε καθώς φέτος σε 19 παιχνίδια είχα 19 νίκες (πρωτάθλημα και κύπελλο) και 3ον τον στόχο δεν τον βάζω εγώ.. ο Πρόεδρος,ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής λένε ότι στόχος μας είναι η είσοδος στους ομίλους του CL άσχετα αν έρθει ή όχι ,η ομάδα ετοιμάζεται γι αυτό.. στρωμένη ομάδα,ίδιος κορμός,ίδιος coach και 3-4 ποιοτικές μεταγραφές (κυρίως έμπειροι) με παραστάσεις από CL όπως ο συγκεκριμένος..
sitting bull
ΧΑΦ ΘΕΛΟΥΜΕ, χαφ θελουμε, εργαλεια στο κεντρο θελουμε, αμυντικα χαφ θελουμε, τουλαχιστον 2, απο εκει ΞΕΚΙΝΑΜΕ και μετα τα αλλα, παμε παλι...ΧΑΦ θελουμε, αμυντικα χαφ θελουμε!!! ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.
asteroid
χαφ ειναι ψηλε...χαλαρωσε...6-8 παιζει αλλο αν φετος ο αμπαλος στην cska τον χρησιμοποιησε ως φορ
paokaras re
Το θέμα είναι για ποιο λόγω φέτος έπαιζε ως δεύτερο φορ ..εμείς χαφαρο σκυλί θέλουμε που να ξέρει και μπαλιτσα
giorgos1969
το τι θελουμε το ξερει ο προπονητης οχι ο καθενας μας.ποτε επιτελους θα μαθουμε να ακολουθουμε το θελω του προπονητη;