Η επιθυμία του Γιάκομπ και οι πιθανότητες να πιάσει Λιμάνι...

Η επιθυμία του Γιάκομπ και οι πιθανότητες να πιάσει Λιμάνι...

Δημήτρης Τομαράς
Η επιθυμία του Γιάκομπ και οι πιθανότητες να πιάσει Λιμάνι...

bet365

Από την Αγγλία υπάρχει η πληροφορία για τις σκέψεις του Γιάκομπ να παίξει σε ομάδα εκτός Νησιού αλλά και τις πιθανότητες του Ολυμπιακού να τον κάνει δικό του παρά την διαφορά στο οικονομικό.
Μπορεί να υπήρξε διαφορά στις επαφές των δύο πλευρών όπως διαβάσετε νωρίτερα - σύμφωνα με τις πηγές από την Αργεντινή - ωστόσο ο Κλαούντιο Γιάκομπ σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά στην Αγγλία θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του σε σύλλογο εκτός Νησιού.
Στην Αγγλία τονίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες να κλείσει τον παίκτη για τη νέα χρονιά. Μένει να φανεί το εάν θα μπορέσει ή όχι ο πειραϊκός σύλλογος να πετύχει το τελικό deal. Συνολικά πάντως το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως οι Πειραιώτες προσπαθούν να κλείσουν Αργεντίνους παίκτες είτε που έπαιζαν στην Λατινική Αμερική είτε από την Ευρώπη. Δεν είναι μυστικό άλλωστε πως το αγαπημένο πρωτάθλημα του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι το αργεντίνικο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα