Έτσι «χώρισε» με τον Λουντ ο Παναθηναϊκός

Έτσι «χώρισε» με τον Λουντ ο Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Έτσι «χώρισε» με τον Λουντ ο Παναθηναϊκός

bet365

Τα γεγονότα που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό και τον Ρόμπιν Λουντ στο οριστικό «διαζύγιο» παρά τις προσπάθειες του Νίκου Νταμπίζα να τον κρατήσει στο «τριφύλλι».

Ο Ρόμπιντ Λουντ μετά από τρία χρόνια αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Παρά το πολύ μικρό μπάτζετ που είχε στα χέρια του, ο Νίκος Νταμπίζας προσπάθησε να πείσει τον Φινλανδό μέσο να παραμείνει στο «τριφύλλι» αλλά οι απαιτήσεις του παίκτη ξέφευγαν κατά πολύ από το ποσό που μπορούσε να διαθέσει ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου πήγε στο Λονδίνο και συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του παίκτη για να δείξει έμπρακτα το μεγάλο ενδιαφέρον για την ανανέωση του συμβολαίου του Λουντ.

Για ένα μεγάλο διάστημα δεν υπήρξε καμία απάντηση στην πρόταση και όταν αυτή δόθηκε, αφορούσε ένα ποσό, το οποίο όπως λένε χαρακτηριστικά στον Παναθηναϊκό «και υπό κανονικές συνθήκες δεν θα δίναμε ποτέ τα χρήματα που ζητούσε»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα