Στην Αθήνα ο Νάτχο με τη γυναίκα του για τον Ολυμπιακό!

Στην Αθήνα ο Νάτχο με τη γυναίκα του για τον Ολυμπιακό!

Αντώνης Σαούλης
Στην Αθήνα ο Νάτχο με τη γυναίκα του για τον Ολυμπιακό!

bet365

Από το Ισραήλ τόνιζαν πως ο 30χρονος μέσος βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στην Ελλάδα και είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Μαζί και η γυναίκα του.

Χαλ - Άστον Βίλα! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

To όνομά του είχε παίξει εδώ και μερικά 24ωρα. Και ξαφνικά προέκυψε από την Ρωσία η πληροφορία που ήθελε τον Νάτχο όχι μόνο να συζητάει με τον Ολυμπιακό αλλά οι επαφές να είναι και προχωρημένες.


Ποια είναι η νεότερη πληροφορία όμως; Αυτή που έρχεται από την χώρα του Μπίμπρας Νάτχο. Οτι ο 30χρονος μέσος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και μαζί είναι και η γυναίκα του (!) για τις τελευταιες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Νάτχο αλλά εάν βρεθεί η χρυσή τομή και στις τελικές λεπτομέρειες (η μεταγραφή πολύ δύσκολα θα χαλάσει) τότε δεν αποκλείεται και μέσα στην μέρα να ανακοινωθεί η μεταγραφή του από τους «ερυθρόλευκους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα