Βέρνμπλουμ: «Θέλω να αφήσω το σημάδι μου στον ΠΑΟΚ»! (vid)

Βέρνμπλουμ: «Θέλω να αφήσω το σημάδι μου στον ΠΑΟΚ»! (vid)

Βέρνμπλουμ: «Θέλω να αφήσω το σημάδι μου στον ΠΑΟΚ»! (vid)

bet365

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ μιλάει για το σήριαλ της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, τα όνειρα και τους στόχους που έχει βάλει στο μυαλό και θέλει να τους πετύχει στα επόμενα τρία χρόνια!

Σημειώθηκε γκολ με πέναλτι στον αγώνα Ρεμς - Λυών; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε επί προσωπικού για τους λόγους που άργησε να πάρει την απόφαση του.

«Μου πήρε καιρό να πάρω την απόφαση, αλλά τελικά είμαι χαρούμενος που την πήρα! Είμαι χαρούμενος που όλα δούλεψαν σωστά και είμαι περήφανος που ανήκω στην οικογένεια εδώ, που θα εκπροσωπώ τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι το «Κ» στα αρχικά του συλλόγου είναι στο τέλος και σημαίνει «Κωνσταντινούπολη», είχα το χρόνο να κάνω την έρευνα μου πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής και να διαβάσω αρκετά για την ομάδα και την ιστορία της», τόνισε.

Τι έκανε τόσο δύσκολο να πάρει την απόφασή;

«Γενικά δεν εκβιάζω καταστάσεις, δεν το έκανα ποτέ σε ολόκληρη την καριέρα μου, τον πρώτο μου σύλλογο στη Σουηδία τον εκπροσώπησα για πέντε χρόνια, μετά πήγα στην Ολλανδία για τρία χρόνια, ακολούθησε η Ρωσία για 6,5 χρόνια. Θέλω να είμαι σίγουρος πως όλα είναι τέλεια για να πάρω την σωστή απόφαση και πιστεύω ότι πήρα την σωστή απόφαση. Ο ΠΑΟΚ είναι μια σπουδαία ομάδα, πέτυχαν σπουδαία πράγματα, ειδικά τώρα στην Ευρώπη στο ξεκίνημα της σεζόν, όμως είναι και μια σπουδαία ευκαιρία να κερδίσω τίτλους! Δεν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα από το 1985 και θέλω να είμαι μέλος της ομάδας που θα κερδίσει το πρωτάθλημα, γιατί ξέρω ότι οι οπαδοί εδώ είναι πραγματικά “τρελοί” και θέλω να το κερδίσω, να δημιουργήσω αυτό το σημάδι στην ιστορία και νομίζω ότι έχουμε τεράστια πιθανότητα να το πετύχουμε».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Πόντους Βέρνμπλουμ μέσα από το PAOK TV:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα