Συμφωνία Άρη με Σιώπη και Μαρτίνες

Βασίλης Βλαχόπουλος
Συμφωνία Άρη με Σιώπη και Μαρτίνες

bet365

Έτοιμος να ολοκληρώσει άλλες δύο σπουδαίες μεταγραφές είναι ο Άρης ο οποίος συμφώνησε προφορικά με τους Σιώπη και Μαρτίνες.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Άρης επέμεινε και τελικώς δικαιώθηκε στην πραγματοποίηση μιας μεταγραφής η οποία (στον αγωνιστικό τομέα) ανεβάζει το επίπεδό του. Κι έχει σημασία το ρήμα «επέμεινε» διότι το ζήτημα του Μανώλη Σιώπη είναι στην ημερήσια διάταξη εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες. Πριν καλά-καλά καταλήξει ο Θόδωρος Καρυπίδης στην επιλογή του Πάκο Ερέρα στην τεχνική ηγεσία. Τότε, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είχε αναλύσει τις σκέψεις του στον Ισπανό προπονητή και ο τελευταίος είχε εντυπωσιαστεί βλέποντας τον Μανώλη Σιώπη.

Το διάστημα που μεσολάβησε ήταν κομμάτι περίεργο καθώς για τουλάχιστον δύο μήνες δεν φαινόταν φως στο τούνελ. Οι σχέσεις του αθλητή με τον Ολυμπιακό πέρασαν στο χειρότερο δυνατό επίπεδο, οι μεν Πειραιώτες εξέτασαν ακόμη και «ακραία» ενδεχόμενα, ενώ ο δε αθλητής δεν ήθελε σε καμία περίπτωση τη συμβιβαστική λύση. Για την ακρίβεια επιθυμούσε να μετακομίσει σε σύλλογο του εξωτερικού, προς αυτήν την κατεύθυνση λειτούργησαν οι εκπρόσωποί του… για να φθάσουμε στις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Αυτό το… αλαλούμ που προφανώς διαπίστωσε ο κάθε αναγνώστης είτε του έντυπου είτε του ηλεκτρονικού Τύπου ήταν απόρροια της διαδοχικής εναλλαγής δεδομένων. Το gazzetta.gr είχε γράψει ότι το πρόβλημα δεν ήταν ο Ολυμπιακός. Για τους Πειραιώτες το κεφάλαιο «Σιώπης» έχει κλείσει από καιρό και το μόνο που ήθελαν ήταν να μην τον δουν σε άλλη ελληνική ομάδα. Το ζήτημα ήταν ο ίδιος ο αθλητής, οι ενδοιασμοί που ήταν καρφιτσωμένοι στο μυαλό του.

Αυτοί επικρατούσαν μέχρι και το περασμένο Σάββατο(25/8), όπου οι δύο πλευρές είχαν νέα επαφή στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στο περιθώριο του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκεί ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, ο αθλητικός διευθυντής των «κίτρινων» αλλά και ο εκπρόσωπος του αθλητή. Ο Άρης προσπάθησε εκ νέου να πείσει την πλευρά του παίκτη ότι είναι προς το συμφέρον της η αποδοχή της πρότασης για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τελικώς, ο ίδιος ο Μανώλης Σιώπης ζύγιζε τα δεδομένα και ουσιαστικά έβαλε στη μία πλευρά το ενδεχόμενο να μείνει εκτός δράσης για μια ολόκληρη χρονιά και στην άλλη την πρόταση του Άρη. Το ζήτημα για τον ποδοσφαιριστή δεν ήταν ο Άρης, αλλά οι σχέσεις του με τον Ολυμπιακό, η αδυσώπητη κόντρα του με τον σύλλογο του Πειραιά. Μεταξύ των δύο επικράτησε η λογική κι αυτή οδήγησε στην προφορική συμφωνία.

Μαρτίνες: Η… καψούρα του προέδρου

Καταρχήν είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τόσο την υπόθεση του Μανώλη Σιώπη όσο και του Νικολάς Μαρτίνες, τις διαχειρίστηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Κυρίως η πρώτη απαιτούσε λεπτούς χειρισμούς λόγω των δεδομένων που σας αναφέραμε παραπάνω. Σε ότι αφορά τον Αργεντίνο μέσο, είναι η «καψούρα» του προέδρου της ΠΑΕ Άρης και μάλιστα είχε σχεδόν συμφωνήσει μαζί του από τον περασμένο Μάιο. Ωστόσο, ο Πάκο Ερέρα είχε άλλες προτεραιότητες με συνέπεια το ζήτημα να πάει σε δεύτερη μοίρα. Επανήλθε στο προσκήνιο πριν από περίπου 15-20 ημέρες και με το δεδομένο ότι ο Άρης δεν έχει τον καθαρό επιτελικό μέσο, τον παίκτη ο οποίος θα αγωνίζεται πίσω από τον σέντερ φορ. Η συμφωνία επιτεύχθηκε καθώς υπήρχε αμοιβαία επιθυμία για συνεργασία και μάλιστα με ευνοϊκότερους όρους για τους «κίτρινους».

Μάλιστα, ο Αργεντινός άσος αναμένεται να βρεθεί το βράδυ στην Λαμία να δει τον αγώνα των «κιτρινων» με την τοπική ομάδα και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη για να επισημοποιήσει το deal.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα