Ο Σέλουκ στο Gazzetta.gr για Τουρέ!

Ο Σέλουκ στο Gazzetta.gr για Τουρέ!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Σέλουκ στο Gazzetta.gr για Τουρέ!

bet365

Ο ισχυρός ατζέντης Ντμίτρι Σέλουκ τόνισε μιλώντας στο Gazzetta.gr ότι την δεδομένη στιγμή δεν θα επιβεβαιώσει τίποτα για τον Γιάγια Τουρέ, αφήνοντας μέχρι τέλους ανοιχτό το θέμα του.
Από νωρίς την Τετάρτη η «Mirror» με δημοσίευμά της έριξε την... βόμβα αναφέροντας πως ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Γιάγια Τουρέ! Ο 35χρονος μέσος που είχε περάσει από το Λιμάνι την περίοδο 2005-2006 θεωρείται κλεισμένος από τους Πειραιώτες, όπως μεταφέρεται σχετικά στην Αγγλία.

Ο ισχυρός ατζέντης του Γιάγια Τουρέ, Ντμίτρι Σέλουκ, έριξε τις... μπηχτές του για όσους συνέδεσαν τον πελάτη του με πολλές αγγλικές ομάδες. Το Gazzetta.gr επικοινώνησε και εντόπισε τον Σέλουκ για το θέμα του έμπειρου άσου που κυριαρχεί στην επικαιρότητα, με τον ίδιο πάντως να μην δείχνει διάθεση να αποκαλύψει πολλά... «Κοιτάξτε δεν θέλω να πω πολλά αυτήν την στιγμή. Έχω πολλές επαφές. Θα σας τονίσω ότι δεν θα επιβεβαιώσω τίποτα σε σχέση με τον Γιάγια Τουρέ.

Ξέρω τι αναφέρεται και τι τονίζεται για τον Γιάγια και τις αγγλικές ομάδες και τον Ολυμπιακό. Είναι ανοιχτό το θέμα. Θα το δούμε. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος...», ήταν το σχόλιό του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα