FIFA: «Ο Λάζαρος σταμάτησε τον Ολυμπιακό από το 8ο σερί πρωτάθλημα» (pic & vid)

Gazzetta team
FIFA: «Ο Λάζαρος σταμάτησε τον Ολυμπιακό από το 8ο σερί πρωτάθλημα» (pic & vid)

bet365

Ξεχωριστή αναφορά, όπως και με όλα τα υπόλοιπα γκολ για το Puskas Award, έκανε η FIFA στο τρομερό φάουλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου απέναντι στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως μπορεί φέτος να παίζει για τους «ερυθρόλευκους», αλλά πέρυσι τους σταμάτησε...

Ιταλία - Πολωνία! Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Έλληνας νυν εξτρέμ των Πειραιωτών, δίνει... μάχη ανάμεσα σε άλλα κορυφαία ονόματα του ποδοσφαίρου για το καλύτερο γκολ του 2018, με το απίστευτο σουτ που εξαπέλυσε από εκτέλεση φάουλ τον περασμένο Σεπτέμβρη, σε ντέρμπι της ΑΕΚ κόντρα στη νέα του ομάδα.

Τότε, φορώντας τα κιτρινόμαυρα, σκόραρε δις απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως, ο τρόπος που το έκανε στο 80ο λεπτό (προτού ο Μάνταλος κάνει την ολική ανατροπή και γράψει το 3-2 για την «Ένωση») ήταν... μαγικός.

«Πήρε μορφή... βέλους που έσκιζε τον αέρα και άφησε ανήμπορο τον Στέφανο Καπίνο να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του» αναφέρει η FIFA στο κείμενο για το γκολ του Χριστοδουλόπουλου, προσθέτοντας πως: «Εκείνη η στιγμή στο ξεκίνημα της σεζόν, ήταν highlight για την προσπάθεια της ομάδας του να διεκδικήσει τον τίτλο».

Στα social media, η Παγκόσμια Ομοσπονδία συνόδευσε την ξεχωριστή αναφορά με την επισήμανση πως: «Φέτος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, όμως πέρυσι σταμάτησε την πορεία του προς το 8ο σερί πρωτάθλημα...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα