Καμπετσής: «Tον κόσμο κοντά μας»
Ο Αργύρης Καμπετσής, μετά το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στάθηκε στη σημασία να είναι ο κόσμος στο πλευρό της ομάδας.
Οι δηλώσεις του στη Nova:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ, δεν μένω σε αυτό, σκληρή δουλειά για τα επόμενα. Μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, ήμασταν πιο αργοί σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πήγαν όλα καλά όμως.
Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ελπίζω να συνεχίσουν να είναι κοντά μας, το χρειαζόμαστε. Δεν είναι θέμα πως χειροκρότησαν εμένα, το ίδιο έγινε και με τα υπόλοιπα παιδιά».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
