Ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο με συνταγή… ΑΕΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο με συνταγή… ΑΕΚ

bet365

Οι «11» του ΠΑΟΚ, που άρχισαν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, έχουν τον πρώτο λόγο και για την ενδεκάδα με την οποία θα κατέβει την Κυριακή στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ράγιο Βαγιεκάνο – Εσπανιόλ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι μεταγραφές του καλοκαιριού, παρά τη μεγάλη οικονομική επένδυση, που έγινε από τον Ιβάν Σαββίδη, δεν έχουν ακόμη προσαρμοστεί και ξεκάθαρα χρειάζονται χρόνο προκειμένου να ενταχθούν 100% στο πρόγραμμα και στη φιλοσοφία του γκρουπ. Το παραδέχθηκε και το σημείωσε, άλλωστε, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος των παιχνιδιών με ΑΕΚ και Άρη.

Μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, όπου θα υπάρχει χρόνος για ανασυγκρότηση και μεγαλύτερη προσαρμογή, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να δείξει τυφλή εμπιστοσύνη στον περσινό κορμό της ομάδας, στο σχήμα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, όπως φάνηκε και στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Γι’ αυτό και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» οι εκπλήξεις… πάνε περίπατο. Οι Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Πασχαλάκης, Κάνιας, ακόμη και οι Μπίσεσβαρ, Μάτος και Πρίγιοβιτς, που αγωνίστηκαν στο β’ μέρος του αγώνα με τον Άρη, πήραν κάποιες ανάσες και λογικά είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσουν απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ την Παρασκευή (28/9) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα με το μυϊκό τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί, αν και από τον ΠΑΟΚ εκφράζεται η ελπίδα ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα