Δεδομένη η «ερυθρόλευκη» ικανοποίηση και στήριξη στον Μαρτίνς!

Δημήτρης Τομαράς
Δεδομένη η «ερυθρόλευκη» ικανοποίηση και στήριξη στον Μαρτίνς!

bet365

Στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται με τα όσα ακούγονται ή επισημαίνονται για τον Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα από την Μίλαν και εξακολουθούν να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την δουλειά του.

Ο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής που ο Ολυμπιακός τον επέλεξε και τον έκλεισε από τον περασμένο Απρίλιο, θεωρώντας τον ως τον πλέον κατάλληλο. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να ισχύσει κάτι διαφορετικό από μέρους των Πειραιωτών παρά τις ήττες με ΠΑΟΚ και Μίλαν.

Ήττες που ήρθαν ενώ ο Ολυμπιακός έπαιξε για ένα σημαντικό διάστημα καλό ποδόσφαιρο. Σε αυτήν την κατεύθυνση λοιπόν το κλίμα που υπάρχει στο Λιμάνι μετά την Μίλαν είναι της απόλυτης ικανοποίησης προς το έργο του τεχνικού του συλλόγου αλλά και της στήριξής του.

Χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σε ποστάρισμά του στο Facebook, αφού θύμισε το συμβόλαιο του Ιγκουαϊν (σ.σ. που σκόραρε στο Μίλαν - Ολυμπιακός), επισήμανε πως την δουλειά που έχει κάνει ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό σε λίγους μήνες δεν την έχει κάνει κανείς άλλος. Επίσης πως σε αντίθεση με τα όσα ακούγονται ή και μπορεί να επισημαίνονται θα συνεχίσει στην ομάδα και μετά την Δευτέρα και το ντέρμπι με την ΑΕΚ και για πολύ καιρό ακόμα. Στον πειραϊκό σύλλογο συνολικά δείχνουν με κάθε τρόπο την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τον Ίβηρα τεχνικό.

Μεταξύ άλλων ο Καραπαπάς σημειώνει: «Την δουλειά που έχει κάνει ο κύριος Μαρτίνς σε λίγους μήνες δεν την έχει κάνει κανείς άλλος. Εδώ θα είναι λοιπόν και την Δευτέρα και για πολύ καιρό και θα φροντίζει να γίνεται η ομάδα μας καλύτερη. Κάτω τα χέρια απο τον προπονητή μας λοιπόν». Επίσης στην αναφορά του υπογραμμίζει πως κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν θέμα για την ομάδα του Ολυμπιακού αλλά δεν θα τους περάσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα