Στα 450.000 ευρώ το deal για Σαμπανάτζοβιτς

Στα 450.000 ευρώ το deal για Σαμπανάτζοβιτς

Gazzetta team
Στα 450.000 ευρώ το deal για Σαμπανάτζοβιτς

bet365

Ο Μίρσαντ Σίλιακ, ο τεχνικός διευθυντής της Ζελέζνιτσαρ, αναφέρθηκε στα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας με την ΑΕΚ
Για τη μετακίνηση του Ανελ Σαμπανάτζοβιτς στην ΑΕΚ μίλησε ο Μίρσαντ Σίλιακ και ο τεχνικός διευθυντής της Ζελέζνιτσαρ, ομάδας όπου ανήκει ο νεαρός μέσος, αναφέρθηκε και στο κόστος της μετακίνησης του 19χρονου στην ΑΕΚ. Οπου σχολίασε στην ιστοσελίδα «klix» πως η Ζελέζνιτσαρ έχει ήδη λάβει 200.000 ευρώ για τα δικαιώματα του παίκτη και μέσα στον Ιανουάριο θα πάρει ακόμη 250.000 ευρώ.
Στην ίδια ιστοσελίδα μίλησε και ο Ρέφικ Σαμπανάζοβιτς, καθώς ο παλαίμαχος άσος της Ενωσης είναι πατέρας και ατζέντης του νεαρού χαφ, όπου και δεν επιβεβαίωσε κάτι. «Δεν ξέρω τι συμφωνία έχει κάνει ο τεχνικός διευθυντής. Προσωπικά δεν ήμουν παρών σε κάποια συνάντηση ενώ και ο ίδιος ο Ανέλ με ρώτησε τι γνωρίζω για αυτή την εξέλιξη. Οπως ξέρουμε, μια μεταγραφή τελειώνει όταν υπάρξουν ανακοινώσεις και ο παίκτης περνάει από ιατρικές εξετάσεις», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα