«Ο Ματιέ δεν έδωσε θετική απάντηση για νέο συμβόλαιο στην Σπόρτινγκ» (pic)

«Ο Ματιέ δεν έδωσε θετική απάντηση για νέο συμβόλαιο στην Σπόρτινγκ» (pic)

«Ο Ματιέ δεν έδωσε θετική απάντηση για νέο συμβόλαιο στην Σπόρτινγκ» (pic)

bet365

Πρωτοσέλιδο της A Bola υπογραμμίζει ότι ο Ζερεμί Ματιέ έδωσε αρνητική απάντηση για νέο συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ αλλά με την παράμετρο πως δεσμεύεται με έναν χρόνο ακόμα με τον σύλλογο.

Η A Bola αναφέρει πως ο έμπειρος στόπερ - που αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού και είχε συμβόλαιο πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ - δεν δέχθηκε να κλείσει με νέο συμβόλαιο στην Σπόρτινγκ. Παράλληλα ότι έχει συμβόλαιο έως το 2020 και προτίθεται να το εκπληρώσει και πως οι τελικές αποφάσεις αναμένονται άμεσα. Από την στιγμή όμως που οι Πορτογάλοι προτάσσουν την άρνηση του Ζερεμί Ματιέ για το καινούριο συμβόλαιο τότε όλα είναι ανοιχτά.

Οι πληροφορίες του Gazzetta πάντως από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Ματιέ δεν τα βρίσκει στο οικονομικό με την ομάδα της Λισσαβώνας αλλά κυρίως στην χρονική διάρκεια του νέου deal (σ.σ. θέλει κλειστό διετές συμβόλαιο) και ότι υπάρχουν ακόμα και σκέψεις αποχώρησής του. Είναι κάτι που θα κριθεί στο προσεχές μέλλον και ίσως μέχρι τα τέλη Μαϊου και ενώ εκτός από τον Ολυμπιακό ενδιαφέρον υπάρχει για εκείνον και από Ιβηρική αλλά και Γαλλία.

- Δείτε στην Gallery το πρωτοσέλιδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα