Σουντανί: Γολγοθάς για δεύτερη σερί χρονιά με χιαστό!

Σουντανί: Γολγοθάς για δεύτερη σερί χρονιά με χιαστό!

Δημήτρης Τομαράς
Σουντανί: Γολγοθάς για δεύτερη σερί χρονιά με χιαστό!

bet365

Όσκαρ ατυχίας και κακοδαιμονίας για τον Χιλάλ Σουντανί που για δεύτερη διαδοχική χρονιά παθαίνει χιαστό και κάνει χειρουργείο!

Αυτόματο Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο έμπειρος Αλγερινός μεσοεπιθετικός όταν είχε πρωτοκλείσει στον Ολυμπιακό προερχόταν από μία πολύ δύσκολη περίοδο. Ο Χιλάλ Σουντανί είχε πάθει μεγάλη ζημιά στην Φόρεστ με τραυματισμό και χειρουργείο και είχε μείνει ένα εξάμηνο και πλέον εκτός. Ο Σουντανί είχε κάνει επέμβαση στο αριστερό του πόδι για χιαστό και κατέβαλλε πολύ μεγάλη προσπάθεια να επανέλθει.
Μάλιστα ζήτησε ακόμα και την συνδρομή ανθρώπων και στελεχών της Εθνικής Αλγερίας και έκανε & έξτρα προπονήσεις. Στον Ολυμπιακό από το πρώτο διάστημα έκανε μεγάλη προσπάθεια ωστόσο η ατυχία του χτύπησε ξανά την πόρτα. Χιαστός στο δεξί του πόδι από τον τραυματισμό στο ματς με τον Ατρόμητο και νέο χειρουργείο. Το πόδι του κόλλησε κάτω και έτσι γύρισε το γόνατό του στην προσπάθεια διεκδίκησης της μπάλας με τον Ενσικουλού. Κοινώς μέσα σε δύο χρόνια δύο χιαστοί και δύο χειρουργεία. Ουσιαστικά ούτε καν δύο χρόνια αλλά ένα διάστημα περίπου 15 μηνών. Στο ρόστερ του Ολυμπιακού άλλος παίκτης τόσο άτυχος είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που έχει πάθει παρόμοιο ή σχεδόν ίδιο σοβαρό τραυματισμό σε ένα πόδι. Με την Φόρεστ πέρυσι ο Σουντανί είχε 8 ματς με 2 γκολ και φέτος στον Ολυμπιακό είχε 21 ματς με 7 γκολ και 5 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα