Χατζησαββάογλου: «Εάν δεν βγει απόφαση το πρωτάθλημα είναι στον αέρα»!

Δημήτρης Τομαράς
Χατζησαββάογλου: «Εάν δεν βγει απόφαση το πρωτάθλημα είναι στον αέρα»!

bet365

Εκ μέρους του Ολυμπιακού οι νομικοί Γιάννης Χατζησαββάογλου και Δημήτρης Καρπετόπουλος ανέπτυξαν τις θέσεις τους ενώ οι Πειραιώτες θα καταγγείλουν την Ξάνθη στην Λίγκα για την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια! Ο Τσιρώνας ενημέρωσε ότι έπρεπε να είχε επιδοθεί και στον Ολυμπιακό το θέμα της κίνησης της Ξάνθης.

Ο κ. Χατζησαββάογλου σχολίασε ανάμεσα στα άλλα για τους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού: «Το εν λόγω απόσπασμα της ΕΕΑ περικλείει κεφάλαια και επιμέρους αποφάσεις. Οποιαδήποτε ενέργεια στα πολιτικά δικαστήρια είναι αβάσιμη και απαράδεκτη. Έχουμε οποιαδήποτε σχετική νομολογία στο έγγραφο που σας έχουμε κοινοποιήσει. Η θέση η δική μας είναι καθότι διαβιβάζεται το πόρισμα της ΕΕΑ στο όργανό σας δεν προσβάλλεται ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων. Το συγκεκριμένο πορίσμα δεν θεωρείται εκτελεστή διοικητική πράξη. Είναι ο 5ος λόγος μας. Με την μη επικύρωση του πρωταθλήματος δεν μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και έτσι έχουμε ένα πρωτάθλημα στον αέρα. Άρθρο 20 παρ. 3 και 8 της προκήρυξης και βαθμολογική κατάταξη των ομάδων. Εμείς για την Ξάνθη έχουμε κάνει ήδη καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας».

Ο Δημήτρης Καρπετόπουλος, έτερος νομικός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποκάλυψε ότι ο πειραϊκός σύλλογος θα καταγγείλει την Ξάνθη στο Δ.Σ. της Λίγκας για προσφυγή σε πολιτικά δικαστήρια:
«Εμείς θέλουμε αντίγραφο για την κίνηση της Ξάνθης. Θα κάνουμε καταγγελία για την ενέργειά της στο Δ.Σ. της Λίγκας γιατί απαγορεύεται η προσφυγή σε πολιτικά δικαστήρια και πρέπει εντός 15 ημερών να πάρει πίσω αυτήν την ενέργεια. Η ζημία της Ξάνθης θα είναι πολύ λιγότερη από τις άλλες 13 ομάδες που δεν θα παίζουν στο πρωτάθλημα λόγω αυτής της κατάστασης».

Επίσης ο Τσιρώνας, νομικός Ολυμπιακού, υπογράμμισε: «Η απόφαση της Επιτροπής είναι εκτελεστή & δεν μπορεί να δοθεί αναβολή. Μιλάμε για 3-4 χρόνια για εκδίκαση της υποθέσεως στο διοικητικό εφετείο και ίσως και παραπάνω, όπως είπε και ο κ. Κούγιας. Επίσης σε εμάς έπρεπε να επιδοθεί η ενέργεια της Ξάνθης και ουσιαστικά έκαναν μία τρύπα στο νερό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα