Παναθηναϊκός: Ανοιχτός δίαυλος για την ΠΑΕ με... κάτω την μπάλα!

Παναθηναϊκός: Ανοιχτός δίαυλος για την ΠΑΕ με... κάτω την μπάλα!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ανοιχτός δίαυλος για την ΠΑΕ με... κάτω την μπάλα!

bet365

Στην συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο έγινε μία φιλολογική συζήτηση για το μέλλον της ΠΑΕ και το ενδεχόμενο εμπλοκής του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ. «Χαμηλώνουν» το θέμα λόγω του παρελθόντος οι δύο πλευρές.

Ατλέτικο Μ. - Λίβερπουλ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Εκτός από το γηπεδικό, την αξιοποίηση της Λεωφόρου και το πρότζεκτ του Βοτανικού, στην συνάντηση κορυφής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο, συζητήθηκε και το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Για την ακρίβεια, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη έβαλε στο τραπέζι και πάλι την πιθανότητα εμπλοκής του στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ανεξάρτητα με την εξέλιξη στο θέμα του γηπέδου.

Και μόνο που ο Γιαννακόπουλος άνοιξε και πάλι το θέμα, είναι σημαντικό. Δείχνει πως δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό του η άμεση είσοδος του στην ΠΑΕ. Το ζητούμενο είναι το πως θα γίνει αυτό, το πώς θα βρεθεί η χρυσή τομή με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας μπορεί να είναι και πάλι «ζεστός» με τον Παναθηναϊκό, μπορεί να έχει «ψηθεί» και πάλι με την ομάδα, ωστόσο, δεν θα έλεγε «όχι» υπό προϋποθέσεις, στο να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Το ποιες είναι αυτές οι προϋποθέσεις ή ποιες μπορεί να είναι, τούτη την στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο και δεν έχει νόημα να κάνουμε εικασίες.

Πάντως, και με δεδομένο το… βεβαρυμένο παρελθόν των δύο ανδρών στις συζητήσεις τους για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ, αμφότερες οι πλευρές κρατούν πολύ χαμηλά τον πήχη. Εξάλλου, δεν υπάρχει για την ώρα συγκεκριμένη πρόταση που να έχει πέσει στο τραπέζι, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Απλά μία πρώτη επαφή που απέδειξε την βελτίωση στην σχέση των δύο επιχειρηματιών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα