Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Κυριάκος!

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Κυριάκος!

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Κυριάκος!

bet365

Ετοιμος να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ είναι ο Κυριάκος Κυριάκος, και σύμφωνα με το gazzetta.gr η επιστροφή του θα συνδυαστεί με την παρουσία του στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ως μέλος, αλλά και ως συμβούλου σε θέματα media της εταιρίας Dimera.

Champions League: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Κυριάκος Κυριάκος μετά από είκοσι χρόνια συνεχούς παρουσίας στον ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι αποφάσισε να αποχωρήσει και να κατέβει στην πολιτική σκηνή ως υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης με το Κίνημα Αλλαγής.

Παρότι για λίγους ψήφους δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής, ο Κυριάκος συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες τους ως Γραμματέας Eπικοινωνίας του Κινήματος. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ δεν έφυγε ποτέ από την ζωή του και τώρα ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή.

Ο ίδιος είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Δικέφαλο του Βορρά για να αναλάβει εκ νέου ρόλο στον σύλλογο, και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου θα συνδυαστεί με την παρουσία του στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ως μέλος, αλλά και ως συμβούλου σε θέματα media της εταιρίας Dimera.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα