Παναθηναϊκός: Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τον Αποστολάκη!

Παναθηναϊκός: Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τον Αποστολάκη!

bet365

Ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Αποστολάκη από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν.

Ένα από τα παιδιά της ακαδημίας που θα μπορούσε να στηριχθεί πάνω του τα επόμενα χρόνια έχασε οριστικά ο Παναθηναϊκός. Ο Κώστας Αποστολάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Κύπρου με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος του συλλόγου.

Ο 21χρονος δεξιός μπακ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε το Τριφύλλι, όχι τόσο για τις απολαβές αλλά για τον ρόλο που ήθελε να είχε τα επόμενα χρόνια στην ομάδα. Από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεν έβλεπε ιδιαίτερη διάθεση από τον σύλλογο να τον κρατήσει, ψάχτηκε για τον επόμενο προορισμό της καρίερας του και τελικά θα συνεχίσει στο ΑΠΟΕΛ, όπου πιθανότατα θα έχει προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

"Σας αποκαλύπτω την πρώτη μεταγραφή. Αφορά τον Κώστα Αποστολάκη. Έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Είναι κάτω των 21. Είναι η πρώτη μας μεταγραφή" ήταν η δημόσια τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, μιλώντας στο Cablenet.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα