ΠΑΟΚ: Ραντεβού ξανά τη Δευτέρα

Όπως συνέβη και την περασμένη εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πήραν συγκεκριμένο πρόγραμμα εκγύμνασης για το σπίτι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ενώ θα επιστρέψουν στο γήπεδο το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας (18/5).
Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:
«Οι προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας ολοκληρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (15.05) στη Νέα Μεσημβρία, με ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε δουλειά σε πολλούς τομείς.
Αρχικά οι παίκτες ξεκίνησαν δουλειά στη φυσική κατάσταση, μέσα από μία άσκηση ταχύτητας και αντοχής. Στη συνέχεια ο επόμενος σταθμός ήταν αφιερωμένος στην κυκλοφορία της μπάλας με το τεχνικό επιτελείο να δίνει συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.
Στο τελευταίο κομμάτι είχαμε για πρώτη φορά αμιγώς ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε τριάδες και έδωσαν παιχνίδια 3 Vs 3 σε μικρό γήπεδο με τέσσερις μίνι εστίες.
Το Σαββατοκύριακο οι παίκτες έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στη Νέα Μεσημβρία τη Δευτέρα (18.05)».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.