Η Ναντ τον στέλνει στην Καέν αλλά ο Μπα θέλει Άρη

Η Ναντ τον στέλνει στην Καέν αλλά ο Μπα θέλει Άρη

Gazzetta team
Η Ναντ τον στέλνει στην Καέν αλλά ο Μπα θέλει Άρη

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Αμπού Μπα θέλει την ανανέωση του δανεισμού του στον Άρη, αλλά η Ναντ φέρεται να έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με την Καέν.

Πρόσφατα ο ίδιος ο Γάλλος μέσος συζήτησε με τους ανθρώπους του Άρη και εξέφρασε την επιθυμία παραμονής του στην ομάδα. Μέχρι στιγμής, οι «κίτρινοι» δεν έχουν αποφασίσει για το μέλλον του, αλλά προσανατολίζονται στη σκέψη μη επέκτασης του δανεισμού του. Πέραν τούτου, στην παρούσα φάση δεν έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε κάθε μεταγραφική κίνηση λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA.

Σύμφωνα με σημερινό (9/6) δημοσίευμα της ιστοσελίδας «www.sport.fr», η Ναντ δείχνει διατεθειμένη να τον παραχωρήσει υπό τη μορφή δανεισμού στην Καέν. Το συμβόλαιο του Μπα με τη Ναντ λήγει το καλοκαίρι του 2023.
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα