Άρης για ΠΑΟΚ: «Λύστε αλλού τα ψυχολογικά σας»

Gazzetta team
Άρης για ΠΑΟΚ: «Λύστε αλλού τα ψυχολογικά σας»

bet365

Η ΠΑΕ Άρης αντέδρασε έντονα στην άρνηση του ΠΑΟΚ να υπάρξει κόσμος στις εξέδρες στα επόμενα παιχνίδια των play off και με διαροή της κάνει λόγω για... ψυχολογικά!
Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το πρωί της Δευτέρα, η ΠΑΕ Άρης έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας την παρουσία των φιλάθλων σε ποσοστό 30% στα επόμενα παιχνίδια των play off. Οι «κιτρινόμαυροι», πριν στείλουν το αίτημα στον Υφυπουργό είχαν έρθει σε επαφή με όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα play off.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι τέσσερις από τις πέντε ήταν θετικές σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η μόνη που είχε άλλη άποψη ήταν η ομάδα του ΠΑΟΚ, κάτι που έφερε την αντίδραση της ΠΑΕ Άρης. Μέσω διαροής, οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» έδειξαν την ενόχλησή τους με την άρνηση της άλλης ομάδας της πόλης λέγοντας: «Όποιος έχει ψυχολογικά να τα λύσει αλλού και όχι στο ποδόσφαιρο…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα