Ο ΠΑΟΚ απάντησε στον Άρη: «Τους θόλωσε η υπερπροσπάθεια στο Γ. Καραϊσκάκης»

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ απάντησε στον Άρη: «Τους θόλωσε η υπερπροσπάθεια στο Γ. Καραϊσκάκης»

bet365

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας απάντησαν άμεσα στη διαρροή των «κίτρινων», που άφησαν αιχμές εναντίον τους μετά την επιστολή που απέστειλαν στον Λ. Αυγενάκη για το θέμα της παρουσίας κόσμου στα γήπεδα.
Τα μεγάλα παιχνίδια παίζουν από το κινητό και το tablet σου. |21+​

H ΠΑΕ Άρης έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας την παρουσία των φιλάθλων σε ποσοστό 30% στα επόμενα παιχνίδια των playoffs και λίγο αργότερα με διαρροή υποστήριξε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι το εμπόδιο.

Οι «κίτρινοι», προφανώς, ξεχνούν τη θέση των νταμπλούχων Ελλάδας, που από την πρώτη στιγμή τάχθηκαν υπέρ της παρουσίας κόσμου στα playoffs «αλλά με ισονομία», επιμένοντας ακόμη και τώρα πως «όποια ματς έγιναν χωρίς κόσμο, να μην έχουν κόσμο και στο δεύτερο γύρο των playoffs».

Τα περί ψυχολογικών δεν έμειναν αναπάντητα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι μετά τη χθεσινή υπερπροσπάθεια στο Γ. Καραϊσκάκης το μυαλό είναι κάπως θολωμένο. Ψυχολογικά έχει κάποιος, που ενώ παίζει ημιτελικό με την ΑΕΚ, βγάζει διαρροή για τον ΠΑΟΚ», ανέφεραν χαρακτηριστικά από τη Μικράς Ασίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα