Η εξήγηση του Στοχ: «Nιώθω πως έχω να δώσω πράγματα στον ΠΑΟΚ» (pic)

Η εξήγηση του Στοχ: «Nιώθω πως έχω να δώσω πράγματα στον ΠΑΟΚ» (pic)

Η εξήγηση του Στοχ: «Nιώθω πως έχω να δώσω πράγματα στον ΠΑΟΚ» (pic)

bet365

Τι αναφέρει σε νέα ανάρτηση του ο Σλοβάκος μεσοςεπιθετικός του ΠΑΟΚ, που έδειξε να είναι έντονα ενοχλημένος από τον τρόπο διαχείρισής του τη φετινή σεζόν.

Με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μίροσλαβ Στοχ ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανέναν στον ΠΑΟΚ και είναι αφοσιωμένος στην προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει τη 2η θέση στα playoffs και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Νωρίτερα ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής είχε προχωρήσει σε μια ανάρτηση με την οποία άφηνε αιχμές για τον τρόπο που χρησιμοποιείται από τον Αμπέλ Φερέιρα, ωστόσο με τη νέα ανάρτηση του, θέλησε να δώσει εξηγήσεις γράφοντας:

«Δυστυχώς τα συναισθήματα στο ποδόσφαιρο, δε μπορούν να ελεγχθούν πάντα. Για να διευκρινίσω την προηγούμενη μου δήλωση, αυτό που εννοούσα είναι ότι νιώθω πως έχω να δώσω πράγματα στο σύλλογο, στην ομάδα, και τους συμπαίκτες μου. Χωρίς παρεξήγηση για κανέναν. Έχουμε στόχους μπροστά μας και θέλω να είμαι ενεργό κομμάτι της προσπάθειας!» έγραψε ο Στοχ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα