Ο Πεντρόσα διαψεύδει για Γκιλιέρμε και Σπαρτάκ Μόσχας (pic)

Ο Πεντρόσα διαψεύδει για Γκιλιέρμε και Σπαρτάκ Μόσχας (pic)

Gazzetta team
Ο Πεντρόσα διαψεύδει για Γκιλιέρμε και Σπαρτάκ Μόσχας (pic)

bet365

O εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου χαφ τόνισε πως ουδέποτε είπε ότι η Σπαρτάκ Μόσχας ενδιαφέρεται ή έχει καταθέσει πρόταση για τον μέσο του Ολυμπιακού
«Θέμα» δημιουργήθηκε με τα όσα φέρεται να ανέφερε χθες ο Ζούνιορ Πεντρόσα, καθώς στο Metaratings.ru δημοσιεύτηκαν δηλώσεις του πως η Σπαρτάκ Μόσχας έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ και υπάρχουν σχετικές συζητήσεις.
Ο Ολυμπιακός αμέσως διέψευσε πως τίθεται σχετικό ζήτημα, ενώ σήμερα (12/8) ο μάνατζερ του 29χρονου μέσου τόνισε πως ουδέποτε ισχυρίστηκε όσα του καταλόγισαν. « Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ποτέ δεν είπα ότι διαπραγματεύτηκα για πιθανή μεταγραφή του Γκιγιέρμε από τον Ολυμπιακό στη Σπαρτάκ Μόσχας. Το μόνο που είπα είναι ότι μίλησε με επιχειρηματία από τη Μόσχα ο οποίος με ρώτησε για την τωρινή κατάσταση του Γκιλιέρμε», έγραψε με δύο αναρτήσεις του στα social media.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα