Εφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Νινούα (pics)

Εφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Νινούα (pics)

Gazzetta team
Εφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Νινούα (pics)

bet365

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/08), το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Νίκα Νινούα ώστε να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

Ο Γεωργιανός μέσος, ο οποίος είχε συμφωνήσει με την ομάδα του ΠΑΟΚ, πριν από λίγες ημέρες, βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα από την Πέμπτη (13/08) και αναμένεται να υπογράψει να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Ο 21χρονος άσος Νίκα Νινούα, πρώην αρχηγός της Ντιναμό Τιφλίδας, αποτέλεσε στόχο ομάδων όπως η Μπεσίκτας, έχοντας μία σεζόν με 9 ματς και 2 γκολ. Τελικά, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την υπογραφεί του και να τον ντύσει στα «ασπρόμαυρα», για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο Νινούα αφού ολοκληρωθούν και τα τυπικά της μεταγραφής του, θα τεθεί στη διάθεση του Αμπελ Φερέιρα και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, ξεκινώντας προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα