Παναθηναϊκός: Μόνο αν βρει κάτι εξαιρετικό θα πάρει αριστερό μπακ

Παναθηναϊκός: Μόνο αν βρει κάτι εξαιρετικό θα πάρει αριστερό μπακ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μόνο αν βρει κάτι εξαιρετικό θα πάρει αριστερό μπακ

bet365

Ο Τσαβι Ρόκα είναι έτοιμος να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο δίδυμο Χατζηθεοδωρίδη-Ζαγαρίτη και μόνο αν προκύψει μια ιδανική περίπτωση θα πάρει ο Παναθηναϊκός αριστερό μπακ.

Αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο Παναθηναϊκός σίγουρα δεν θα κοιτούσε καν στην αγορά για αριστερό μπακ τον τελευταίο μήνα, καθώς ο Τσάβι Ρόκα σε συννεννόηση πάντα με τον Ντάνι Πογιάτος θα προχωρούσαν με το made in Greece δίδυμο που συνθέτουν ο «Χατζη» με τον Βασίλη Ζαγαριτη. Αμφότεροι εξάλλου είχαν ικανοποιητικές εμφανίσεις στα πλέι οφ. Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού έχει... χτενίσει την αγορά για την απόκτηση αριστερού μπακ, ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός και δεν βρίσκει κάτι ιδανικό(σε χαρακτηριστικά και κασέ) τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να μην γίνει μεταγραφή, να υλοποιηθεί η αρχική σκέψη και στα πρώτα ματς της σεζόν να δούμε βασικό τον Ζαγαρίτη. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, όπως εχουν τωρα τα δεδομένα, θα πάρει αριστερό μπακ μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό. Αυτή την στιγμή δεν φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα