Παναθηναϊκός: Το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα ο Σάντσες

Παναθηναϊκός: Το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα ο Σάντσες

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα ο Σάντσες

bet365

Ο Φακούντο Σάντσες, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει.

Ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για το δεξί άκρο της άμυνας, είναι ο Φακούντο Σάντσες. Τις τελευταίες ημέρες είναι γνωστή η συμφωνία των δύο πλευρών και το μόνο που απέμενε είναι η άφιξη του 30χρονου μπακ στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις υπογραφές, ώστε να τεθεί στην διάθεση του Ντάνι Πογιάτος.

Ο Σάντσες, λοιπόν, αναμένεται στην χώρα μας το απόγευμα της Πέμπτης και συγκεκριμένα στις 16:35. Η διαδικασία που θα ακολουθήσει θα είναι ίδια με εκείνη του Λούκας Βιγιαφάνιες. Θα κάνει το τεστ για τον Covid-19, θα παραμείνει μία ημέρα σε ξενοδοχείο και στην συνέχεια θα ολοκληρώσει την μεταγραφή του στο Τριφύλλι.

Διαβάστε ΕΔΩ όσα έχει πει για το νέο απόκτημα των πρασίνων ο Λούκας Μπερνάρντι που έρχεται για να καλύψει το κενό του Ματίας Γιόχανσον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα