Παναθηναϊκός: Δύο εβδομάδες και επιστροφές για βελτίωση

Παναθηναϊκός: Δύο εβδομάδες και επιστροφές για βελτίωση

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Δύο εβδομάδες και επιστροφές για βελτίωση

bet365

Το… ρεπό της 2ης αγωνιστικής του δίνει την ευκαιρία να δουλέψει το επόμενο δεκαπενθήμερο για να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του. Ποντάρει σε μια τετράδα ο Πογιάτος, ψάχνουν αντίπαλο για φιλικό οι «πράσινοι».

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το αριστερό το φετινό πρωτάθλημα, έδειξε πως θέλει ακόμα δουλειά και χρόνο για να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο. Η ομάδα του Ντάνι Πογιάτος προβλημάτισε με την εικόνα της στο παιχνίδι της Τρίπολης, ωστόσο, το επόμενο δεκαπενθήμερο, ο Ισπανός προπονητής θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με την ομάδα του και να παρουσιάσει μια καλύτερη ομάδα.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος έφερε τον Απόλλωνα στον δρόμο των «πρασίνων» για την 2η αγωνιστική. Η «ελαφρά ταξιαρχία» ζήτησε και πήρε αναβολή των τριών πρώτων αγωνιστικών και κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός θα έχει… ρεπό το επόμενο σαββατοκύριακο.

Το επόμενο παιχνίδι του «τριφυλλιού» είναι σε δύο εβδομάδες στο Αλκαράζ κόντρα στην ΑΕΛ. Μέχρι την αναμέτρηση αυτή, ο Πογιάτος και οι παίκτες του δεν έχουν πολλές επιλογές. Για την ακρίβεια η σκληρή δουλειά και η βελτίωση είναι μονόδρομος.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για να δώσει ένα φιλικό το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Από κει και πέρα, ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να έχει στην διάθεσή του τέσσερα σημαντικά «όπλα» που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την λειτουργία της ομάδας του. Μπαρτ Σένκεφελντ, Λούκας Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ και Χουάνκαρ θα μπουν στην εξίσωση της ενδεκάδας για το παιχνίδι με την Λάρισα, καθώς μέχρι στιγμής για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν ήταν διαθέσιμος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα