Παναθηναϊκός: Διούδης και Καρλίτος οι... αναντικατάστατοι!
Μόνο όπως θα ήθελε δεν έχει αρχίσει η χρονιά του Παναθηναϊκού στη Super League Interwetten. Οι «πράσινοι», μετά από 8 αγώνες έχουν 9 βαθμούς έχοντας αφήσει... πίσω τους το θεωρητικά καλό πρόγραμμα, καθώς μετά την διακοπή η ομάδα του Μπόλονι έχει να αντιμετωπίσει Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
Από τα πρώτα 8 παιχνίδια το «τριφύλλι» δεν έχει να κρατήσει πάρα πολλά. Ο Μπόλονι έχει να δουλέψει πολύ στη διακοπή, όμως φαίνεται πως δύο από τους ποδοσφαιριστές του δύσκολα θα χάσουν λεπτά συμμετοχής και είναι οι μόνοι που έχουν αρχίσει βασικοί και στα 8 παιχνίδια μέχρι τώρα.
Ο λόγος για τους Σωκράτη Διούδη και Καρλίτος. Είναι οι μόνοι ποδοσφαιριστές που άρχιζαν βασικοί και με τον Πογιάτος και με τον Μπόλονι, με τον Έλληνα γκολκίπερ φυσικά να είναι ο μόνος που δεν έχει χάσει λεπτό συμμετοχής. Από την άλλη, ο Ισπανός φορ, είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 4 τέρματα κι έχει δείξει πως όταν δεν σκοράρει οι «πράσινοι» δυσκολεύονται πάρα πολύ να βρουν δίχτυα.
Πέρα από τους Διούδη και Καρλίτος, ακόμα δύο είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί και στα 8 έως τώρα παιχνίδια όμως όχι βασικοί. Ο δεύτερος και ο τρίτος σκόρερ της ομάδας! Ο Μακέντα και ο Χατζηγιοβάνης. Οι δυο τους, δεν είχαν αρχίσει βασικοί σε ένα και δύο παιχνίδια αντίστοιχα επί Πογιάτος. Από την μέρα που ήρθε ο Μπόλονι, είναι στους 11 που ξεκινούν τις αναμετρήσεις.
Ο Ιταλός, που δεν είναι ο καλός του εαυτός μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, μετρά δύο τέρματα, ενώ ο Έλληνας εξτρέμ ένα. Σίγουρα, ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει να δει περισσότερα κι από τους δύο, που δεδομένα θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
