Ολυμπιακός: Η πιθανότητα εξελίξεων με Μήτρογλου λόγω Χασάν

Ολυμπιακός: Η πιθανότητα εξελίξεων με Μήτρογλου λόγω Χασάν

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η πιθανότητα εξελίξεων με Μήτρογλου λόγω Χασάν

bet365

Το πρόβλημα του Χασάν έχει βάλει σε σκέψεις τον Ολυμπιακό για την ενίσχυσή του στη θέση του φορ. Η υπόθεση Μήτρογλου και οι εντυπώσεις που άφησε ο Δουβίκας.
Το πρόβλημα με την απώλεια του Αχμέντ Χασάν δεν είναι αμελητέο στον Ολυμπιακό ειδικά σε μία τέτοια χρονική περίοδο. Επόμενο και λογικό είναι στο Λιμάνι να παρακολουθούν την περίπτωση του Αιγύπτιου και το πότε ακριβώς θα επανέλθει.
Εφόσον ο Χασάν αργήσει να επανέλθει και δεν γίνει το come back του στις αρχές Γενάρη τότε θα μπει στην εξίσωση το θέμα της απόκτησης ενός φορ ακόμα. Πάντα στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας υπάρχει ο Μήτρογλου σε μία περίοδο που ο ίδιος ο παίκτης αναζητά την κατάλληλη φόρμουλα να ξαναβρεί τα αγωνιστικά πατήματά του. Ένας Μήτρογλου που πάντως στα 32 του χρόνια φέτος δεν έχει βρει καν χρόνο συμμετοχής στη Μαρσέιγ και πέρυσι είχε 18 ματς με 3 γκολ. Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε δύο κρούσεις από την Ισπανία και την Primera Division (μία από την Ουέσκα) αλλά δεν... περπάτησε καμία περίπτωση εκ των δύο.
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο 21χρονος Δουβίκας έκανε δυνατό... κλικ στους ανθρώπους των Πειραιωτών. Ο Δουβίκας είναι ο παίκτης που είχε το δοκάρι στο Ολυμπιακός - Βόλος για τους Βολιώτες και πήρε το πέναλτι από τον Μπα. Φέτος σε 10 ματς έχει 5 γκολ και 1 ασίστ. Αυτό το ερυθρόλευκο like για τον Δουβίκα βέβαια υπήρχε και στο παρελθόν όμως με την εμφάνιση του Σαββάτου επανήλθε δυναμικά στις ερυθρόλευκες μεταγραφικές λίστες.
- Για τον Βινάγκρε όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Gazzetta τα πράγματα παραμένουν πολύ δύσκολα ενόψει Γενάρη. Αυτό σημαίνει πως επιλογές όπως των Μπιόρκαν και Ρέις συνεχίζουν να είναι σε πρώτο πλάνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα