«Τέλος» ο Ρέαμπτσιουκ για Ολυμπιακό, ενεργοποίησε την οψιόν η Πόρτο!

Gazzetta team
«Τέλος» ο Ρέαμπτσιουκ για Ολυμπιακό, ενεργοποίησε την οψιόν η Πόρτο!

bet365

Σύμφωνα με την Record, η Πόρτο ενεργοποίησε την οψιόν που είχε για τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα τον υπολογίζει για την σεζόν 2021/22.

bwin - Νιουκάστλ - Λίβερπουλ με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Ρέαμπτσιουκ ήταν και πάει; Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Record η Πόρτο ενεργοποίησε την οψιόν που είχε με την Πάσος Φερέιρα και ο Μολδαβός αριστερός μπακ θ' ανήκει στους «Δράκους». Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους, ο Ρέαμπτσιουκ θα μείνει στην Πάσος Φερέιρα μέχρι το καλοκαίρι και θα μπει στα πλάνα του Κονσεϊσάο για την επόμενη σεζόν...

Θυμίζουμε πως τα δικαιώματα του 23χρονου αριστερού μπακ είναι μοιρασμένα. Το 50% ανήκει στην Πάσος Φερέιρα και το άλλο 50% στην Πόρτο. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο οι «Δράκοι» είχαν στην συμφωνία με την Πάσος το δικαίωμα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή. Η... αναβλητικότητα της Πόρτο ν' αποφασίσει τι θα κάνει με τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ καθυστερούσε την μεταγραφή του Μολδαβού στον Ολυμπιακού αλλά σύμφωνα πάντα με την Record o κύβος ερρίφθη.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο άναψε το πράσινο φως και η Πόρτο θα ασκήσει το δικαίωμα επαναγοράς που έχει για τον Μολδαβό με τον παίκτη να υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν.

Οπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Ολυμπιακός μετά τον Ζαϊντού τον Σεπτέμβριο θα χάσει κι άλλο αριστερό μπακ από την Πόρτο. Τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ αυτήν την φορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα