Παράσχος: «Ικανότητα και τύχη» (vid)
Ο κόουτς του Απόλλωνα Σμύρνης σχολίασε πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα μπορούσε να πάρει κάτι από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης
Το... κάτι παραπάνω θα μπορούσε να πάρει σήμερα (10/1) ο Απόλλων Σμύρνης από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (έχασε 1-0), όπως ανέφερε ο Γιώργος Παράσχος. «Ήταν θέμα ικανότητας αλλά και τύχης προκειμένου να διαμορφωθεί αυτό το αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε εκεί όπου παίξαμε πραγματικά καλό ποδόσφαιρο να φτάσουμε σε ένα γκολ που νομίζω πως το αξίζαμε! Πληρώσαμε τα λάθη μας και χάσαμε.. Έπαιξε ρόλο, σε κάποιο σημείο, και η κούραση αλλά αυτό συμβαίνει και είμαστε υποχρεωμένοι να το αντιμετωπίσουμε. Μπορεί να δώσαμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια με τους ίδιους παίκτες αλλά στο 2ο ημίχρονο ήμασταν καταιγιστικοί και επί της ουσίας πληρώσαμε ένα λάθος μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στη NOVA ο κόουτς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
