Εμμανουηλίδης: «Το γκολ μου δίνει τεράστιο κίνητρο» (vid)

Gazzetta team
Εμμανουηλίδης: «Το γκολ μου δίνει τεράστιο κίνητρο» (vid)

bet365

Στο κίνητρο που του δίνει το γκολ στάθηκε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να μην θέλει να μιλήσει για τον πανηγυρισμό του.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη να σφραγίζει λίγο αφότου μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο τη νίκη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός συγκλόνισε όταν στις δηλώσεις του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του αφιερώνοντας το γκολ στην μητέρα του που έχει χάσει τέσσερα χρόνια πριν.

Όσον αφορά για τις δηλώσεις για το ματς, ο Εμμανουηλίδης μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Όταν έχεις αποχή τόσο καιρό απ’ τα γήπεδα, είναι διαφορετικό. Στο χρόνο που θα μπεις πρέπει να τα δώσεις όλα να κάνεις το κλικ στον προπονητή. Πιστεύω τον δικαίωσα. Είμαι συγκινημένος… Ήταν δύσκολο, για έναν ποδοσφαιριστή να απέχει τόσο από αγώνα. Οι προπονήσεις είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Το γκολ μου δίνει τεράστιο κίνητρο, είμαι χαρούμενος».

Για το αν το περίμενε: «Πίστευα στον εαυτό μου πως θα είναι η εβδομάδα μου. Ευχαριστώ και τον Καμπετσή και στο πρώτο μου γκολ με τη Λαμία πριν δύο χρόνια, ήταν δική του ασίστ».

Για τον τρόπο που πανηγύρισε: «Ξέρω εγώ γιατί το έκανα, δε θα ήθελα να πω… Όπως το πάρει κανείς».

Για το αν είναι αδικημένος κι αν αισθάνεται πληγωμένος: «Δεν είναι στο χέρι μου αν θα παίξω, δεν ξέρω αν είμαι αδικημένος. Το μόνο που έχω να κάνω είναι η δουλειά μου, να βοηθάω την ομάδα μου. Αυτό έκανα και σήμερα».

Για τη θέση του: «Τι να πω; Δεν είναι που μου αρέσει, όπου και να παίξω θα αποδώσω το μέγιστο. Και φορ έχω παίξει καλά και εξτρέμ. Είναι πλεονέκτημα για τον προπονητή έχει επιπλέον λύσεις. Δηλώνω και εξτρέμ και φορ».

Για τη συγκίνησή του: «Έχω πει στον εαυτό μου πως κάθε γκολ που θα βάζω θα πηγαίνει σε ένα άτομο το οποίο είναι ψηλά… Είναι και μια δικαίωση για τον εαυτό μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα