Στα άκρα ο Καρυπίδης με τον ΣΚΑΪ: η δήλωση για «ψέματα» και «κατασκευαστές λάσπης»

Στα άκρα ο Καρυπίδης με τον ΣΚΑΪ: η δήλωση για «ψέματα» και «κατασκευαστές λάσπης»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Στα άκρα ο Καρυπίδης με τον ΣΚΑΪ: η δήλωση για «ψέματα» και «κατασκευαστές λάσπης»

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης προτίθεται να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ ενώ με δήλωσή του έκανε λόγο για «νταβατζήδες» και «ρεπορτάζ βουτηγμένα στο ψέμα και την εμπάθεια».

Όλα ξεκίνησαν μετά την επερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή 34 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις συνθήκες διεξαγωγής του Δημόσιου Διαγωνισμού για την αγορά Rapid Test (συνολικής αξίας 1.000.000 ευρώ) από την Περιφέρεια Αττικής και πιο συγκεκριμένα εκτίμησαν ότι η όλη διαδικασία δεν υπηρέτησε τους κανόνες υγιούς ανταγωνισμού κάνοντας λόγο για υπερτιμολόγηση από τη στιγμή που επιλέχθηκε η εταιρία AMANI SWISS (συμφερόντων της οικογένειας Καρυπίδη) με τιμή ανά τεμάχιο 9.26€. Σημείωσαν στην επερώτηση ότι εξίσου πιστοποιημένα Rapid Test προμηθεύτηκε και η Περιφέρεια Μακεδονίας με 3.80€ το τεμάχιο και στον διαγωνισμό που διενεργήθηκε η εταιρία ΑΜΑΝΙ SWISS κατέθεσε προσφορά με τιμή τεμαχίου κατά 2 ευρώ λιγότερα σε σχέση με αυτή που «έκλεισε» στην Περιφέρεια Αττικής.

Σε δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ αναδείχθηκε το ζήτημα του διαγωνισμού της Περιφέρειας Αττικής και στο χθεσινό (20/2) κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ίδιου καναλιού σημειώθηκε ότι η εταιρία συμφερόντων του αφεντικού της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρου Καρυπίδη, τον περασμένο Απρίλιο, προμήθευσε 300.000 μάσκες την Περιφέρεια Αττικής, αφήνοντας αιχμές για τη διαδικασία του διαγωνισμού.

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης αμφισβήτησε την εγκυρότητα των ρεπορτάζ και σημείωσε: «Κατανοώ την αγωνία όσων διεκδικούν ρόλο νταβατζήδων. Με “ρεπορτάζ” και σενάρια βουτηγμένα στο ψέμα και την εμπάθεια, προσπαθούν επί μέρες να εμφανίσουν το άσπρο μαύρο. Στους διαχρονικούς κατασκευαστές λάσπης θα απαντήσω με πραγματικά στοιχεία. Δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ, γιατί ότι έχω πράξει είναι απολύτως νόμιμα. Σε σχέση με την λάσπη και όσους την εκτοξεύσουν, απαντά το παρελθόν τους. Είναι η ίδια ετερόκλητη συμμαχία του ποδοσφαίρου, που έχει κάνει καριέρα με μύθους και λαθραία κατασκευάσματα».

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης κοινοποίησε τη δήλωσή του και στον λογαριασμό του στο Instagram όπου στη φωτογραφία χρησιμοποίησε πλάνο από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με διαρροή της ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Από την ΠΑΕ Άρης σημείωσαν επίσης ότι… «ένταλμα σύλληψης θα βγει τις επόμενες μέρες για τους «επαγγελματίες εργολάβους» που παραποιούν και βιάζουν την αλήθεια. Έρχονται μηνύσεις και αγωγές, ας ετοιμαστούν...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα