Ολυμπιακός: Τα δεδομένα των τραυματισμών για Βρουσάι, Σωκράτη και Μπρούμα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα δεδομένα των τραυματισμών για Βρουσάι, Σωκράτη και Μπρούμα

bet365

Δεν δείχνουν ιδιαίτερα απλά τα δεδομένα για τον Βρουσάι σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης. Ποια η πρώτη εκτίμηση για τον Σωκράτη και ποιο το πρόβλημα του Μπρούμα.
Αναφορικά με τον Μάριο Βρουσάι η πρώτη εκτίμηση / διάγνωση είναι κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και πιθανή διάταση προσθίου χιαστού. Τη Δευτέρα θα κάνει μαγνητική τομογραφία αλλά σε αυτή τη φάση δεν είναι καθόλου εύκολο να είναι έτοιμος με την PSV Αϊντχόφεν. Κοινώς είναι δύσκολα τα πράγματα.
Για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο - που όπως φάνηκε ζαλιζόταν κιόλας - η διάγνωση ήταν κάκωση στην κάτω γνάθο και κάκωση στον ώμο του που δέθηκε.
Όσο για τον Μπρούμα, είχε μία ενόχληση και έμεινε εκτός, κυρίως προληπτικά αλλά και για αυτόν μένει να φανεί το τι θα ισχύσει. Πιο επαρκής εικόνα προφανώς θα υπάρξει τη Δευτέρα με τις εξετάσεις των δύο παικτών (Σωκράτη και Βρουσάι). Είναι πάντως μία πιθανότητα να μην προλάβουν το ματς της Πέμπτης και ο Σωκράτης με τον Μπρούμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα