ΠΑΕ Άρης: «Ξέρει κανείς αν εκδόθηκε σήμερα κάποιο ένταλμα σύλληψης;» (pic)

ΠΑΕ Άρης: «Ξέρει κανείς αν εκδόθηκε σήμερα κάποιο ένταλμα σύλληψης;» (pic)

Gazzetta team
ΠΑΕ Άρης: «Ξέρει κανείς αν εκδόθηκε σήμερα κάποιο ένταλμα σύλληψης;» (pic)

bet365

Με ανάρτησή της στα social media η ΠΑΕ Άρης τοποθετήθηκε για τα όσα κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες για τον Θόδωρο Καρυπίδη.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Πριν από λίγες ημέρες ο Θόδωρος Καρυπίδης, αναφέρθηκε σε συνεχείς εκφοβισμούς από πακιστανικά τηλέφωνα, μεθοδευμένες επιθέσεις από εκδότες και καναλάρχες, αλλά και σε διαδοχική προσπάθεια να πλήξουν τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Άρη, κινήθηκε νομικά σε βάρος όσων ανέφεραν ότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης. Η ΠΑΕ Άρης με σαρκαστική διάθεση, έστειλε το δικό της μήνυμα σχετικά με όσα γράφονται και λέγονται το τελευταίο διάστημα.

«Καλή εβδομάδα σε όλους! Η ομάδα μας σήμερα έχει ρεπό και επιστρέφει αύριο στις προπονήσεις ενόψει του εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή…

Παρεμπιπτόντως, ξέρει κανείς αν εκδόθηκε σήμερα κάποιο ένταλμα σύλληψης; Σαν αυτά τα fake των τελευταίων ημερών; Ήρεμα ρωτάμε…»

: Καλή εβδομάδα σε όλους! Η ομάδα μας σήμερα έχει ρεπό και επιστρέφει αύριο στις προπονήσεις ενόψει του εντός έδρας...

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα