ΟΦΗ: Μπήκε ο Σολίς, θεραπεία ο Σελίμοβιτς
Την τελευταία τους προπόνηση πριν από το διήμερο ρεπό του Πάσχα πραγματοποίησαν οι παίκτες του ΟΦΗ τη Μεγάλη Παρασκευή, με τον Νίκο Νιόπλια να βλέπει τον Σολίς να επιστρέφει, βγάζοντας το κανονικό πρόγραμμα.
Ο Σελίμοβιτς, λόγω των ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε καθυστέρηση της επούλωσης (στο ίδιο σημείο με παλαιότερο τραυματισμό) και άρχισε θεραπεία παράλληλα με ατομικό πρόγραμμα.
Φυσικά τα προβλήματα παραμένουν με τον Βαζ να παρουσιάζει τενοντίτιδα μικρού βαθμού στο χειρουργημένο γόνατο. Του έγινε θεραπευτική παρέμβαση και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Μεγιάδο.
Διάστρεμμα α' βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπέστη ο Μπαλογιάννης αρχίζοντας θεραπεία, την οποία συνέχισαν οι Στάικος, Τσιλιανίδης, Ναμπί και Σόουζα που παραμένουν στα πιτς.
Αύριο, Μ. Σάββατο (1/5) και την Κυριακή του Πάσχα (2/5), οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα (3/5) στις 17:00 το απόγευμα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
