Εθνική Ελλάδος: Αποκλεισμός, απογοήτευση και «διαζύγιο» μέσω Instagram! (vids)

Εθνική Ελλάδος: Αποκλεισμός, απογοήτευση και «διαζύγιο» μέσω Instagram! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική Ελλάδος: Αποκλεισμός, απογοήτευση και «διαζύγιο» μέσω Instagram! (vids)

bet365

Η Εθνική μας ομάδα μες στο 2021 απέτυχε και στο πλάνο Κατάρ και ο Τζον Φαν'τ Σχιπ αποχώρησε από τον πάγκο της με ανακοίνωση μέσω Instagram!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 παραμένει η τελευταία φορά που η Εθνική μας ομάδα έφτασε στα τελικά μίας μεγάλης διοργάνωσης. Εν έτει 2021 το πλάνο Κατάρ που ξεκίνησε επί διοίκησης Γραμμένου στην ΕΠΟ με τον Τζον Φαν'τ Σχιπ στο τιμόνι της Εθνικής και από το οποίο πέρασαν άλλοι δύο πρόεδροι μετά έλαβε τέλος με μία παταγώδη αποτυχία.

Η Ελλάδα αφού δεν είχε καταφέρει το 2020 να βγει πρώτη στον όμιλό της στο Nations League μένοντας στο 0-0 με τη Σλοβενία στον τελευταίο της αγώνα απέτυχε και στα προκριματικά για το Μουντιάλ του Κατάρ. Και η αποτυχία προφανώς έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν μπόρεσε στο γκρουπ της να νικήσει ομάδες όπως οι Γεωργία και Κόσοβο.

Το Ελλάδα - Γεωργία (1-1) και το Κόσοβο - Ελλάδα (επίσης 1-1) στιγμάτισαν την Εθνική μας σε αυτήν την πορεία. Μία πορεία που είχε ως χαϊλαϊτ τη νίκη επί της Σουηδίας (παρουσία του Ρεχάγκελ στο γήπεδο) και την ισοπαλία με την Ισπανία και εν τέλει κρίθηκε με την ήττα από τους Ισπανούς στην προτελευταία αγωνιστική. Σε αυτή τη σειρά των αγώνων ήρθε και το 1-1 στην τελευταία αγωνιστική με το Κόσοβο να δέσει το... γλυκό. Η Ελλάδα μες στο 2021 έδωσε 8 επίσημα ματς με 4 ισοπαλίες, 2 νίκες και 2 ήττες και 4 φιλικά με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Στο γκρουπ της για τα προκριματικά του Μουντιάλ τερμάτισε εν τέλει 3η.


Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής
Ισπανία-Σουηδία 1-0
Ελλάδα-Κόσοβο 1-1

Η τελική βαθμολογία
1. Ισπανία 19 (15-5)
---------------------------------
2. Σουηδία 15 (12-6)
---------------------------------
3. Ελλάδα 10 (8-8)
4. Γεωργία 7 (6-12)
5. Κόσοβο 5 (5-15)

Το... αντίο του Φαν'τ Σχιπ μέσω Instagram

Όχι έκπληξη πρώτου μεγέθους δεν ήταν. Το ματς με το Κόσοβο και η αδυναμία της Ελλάδας να νικήσει στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών είχε σηκώσει τόση... σκόνη ώστε να... διχάσει τα στελέχη της ΕΠΟ και να μπουν σε διαδικασία να... τρενάρουν το θέμα του νέου συμβολαίου του Τζον Φαν'τ Σχιπ.

Πλην όμως ο Ολλανδός το δίχως άλλο έγραψε τη δική του ιστορία με τον τρόπο που επέλεξε να αποχωρήσει. Γιατί; Διότι πολύ απλά δεν υπάρχει κανένας άλλος προπονητής που να είπε... αντίο από τον πάγκο της Εθνικής μέσω Instagram. Υπό αυτήν την έννοια ήταν μοναδικός.

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ των 26 αγώνων με την Ελλάδα με 11 νίκες, 9 ισοπαλίες και 6 ήττες με γκολ 29 υπέρ και 23 κατά. Με ντεμπούτο στον πάγκο με Φινλανδία στις 5 Σεπτεμβρίου του 2019 με 4-2-3-1 και τελευταίο χρονικά ματς με το Κόσοβο στο 1-1 της 14ης Νοεμβρίου του 2021 με 3-5-2 για την Ελλάδα. Με κορυφαίες στιγμές του τη νίκη με τη Σουηδία και την ισοπαλία με την Ισπανία αλλά με καμία μεγάλη πρόκριση για την Εθνική και φυσικά με τη μη εκπλήρωση του στόχου για το Παγκόσμιο του Κατάρ.

Το πλάνο Κατάρ του οποίου ως προετοιμασία χρησιμοποιήθηκαν οι αγώνες του Nations League αλλά δεν επετεύχθη κυρίως λόγω των ισοπαλιών με Κόσοβο και Γεωργία (προφανώς όχι του 1-1 στο ΟΑΚΑ όπου είχαν κριθεί τα πάντα). Με Νο1 παίκτη σε συμμετοχές επί των ημερών του τον Μπακασέτα των 22 αγώνων και τον Παυλίδη των 21 και ενώ τρίτος σε αγώνες ήταν ο Μπουχαλάκης με 20.

Από εκεί που πριν από τους αγώνες με την Ισπανία και το Κόσοβο όλα ήταν συμφωνημένα για ένα νέο συμβόλαιο ο Φαν'τ Σχιπ μην έχοντας την υπομονή να περιμένει άλλο μετά το 1-1 με τους Κοσοβάρους και αφότου είχαν περάσει αρκετές ημέρες αποχώρησε από τον πάγκο της Ελλάδας, αφήνοντας αιχμές με το ποστ του και με μία ΕΠΟ να δηλώνει άγνοια για αυτήν του την κίνηση. Κατά μία πηγή μετά το ποστάρισμά του στο Instagram (το οποίο έκανε επιλέγοντας να μην τελειώσει καν το ισχύον συμβόλαιό του και από τον... φόβο απόλυσης) υπήρξε και νέα κρούση προς την πλευρά του από την ΕΠΟ. Κατά άλλες πηγές αυτό δεν ισχύει. Η ΕΠΟ πάντως του απάντησε επίσημα με ανακοίνωση και περνώντας στην αντεπίθεση.

Η τοποθέτηση του Ολλανδού που είχε προκαλέσει αίσθηση

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ μετά τη νίκη επί της Σουηδίας που σίγουρα ήταν και η πιο σπουδαία στιγμή του στον πάγκο της Ελλάδας βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πως πρέπει να αλλάξει δομή.

Οι δηλώσεις του τότε είχαν προκαλέσει αίσθηση και είχαν συζητηθεί αλλά και σχολιαστεί στα ΜΜΕ. Μεταξύ άλλων είχε πει πως «νομίζω πως είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα σε ένα καθοριστικό παιχνίδι. Ήταν μία φανταστική προσπάθεια. Χρειαστήκαμε και λίγη τύχη. Αφού... επιβιώσαμε στο πρώτο διάστημα στο παιχνίδι επανήλθαμε και αξίζαμε να κερδίσουμε. Παίξαμε με μαχητικό πνεύμα και παρά τις δυσκολίες που είχαμε τις τελευταίες ημέρες και γενικά. Υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από όλους.

Ρεαλιστικά έχουμε πέντε - έξι μεγάλες ομάδες από την ελληνική Λίγκα που έχουμε να επιλέξουμε συγκεκριμένους παίκτες. Έχουμε 2 ομάδες στην Ευρώπη. Εάν τα δείτε αυτά είναι μία φανταστική προσπάθεια. Δεν είναι όπως το 2004 που υπήρχε μεγάλη ποιότητα παικτών και επέλεγε ο τότε προπονητής μεταξύ 24-25 παικτών και είχε 3 ομάδες η χώρα στο Champions League. Δεν λέω πως σήμερα δεν έχουμε ποιοτικούς παίκτες στη διάθεσή μας. Πρέπει να αλλάξει η δομή στο πρωτάθλημα και όχι να φέρνουμε ξένους Γ' (πιο χαμηλούς) κατηγορίας αλλά να στηρίζουμε τους νέους Έλληνες. Με εξαίρεση τον Ολυμπιακό που γεμίζει το γήπεδό του έχουμε άδεια γήπεδα. Ο κόσμος δεν μπορεί να συνδεθεί με παίκτες και αυτό πρέπει να αλλάξει. Ο κόσμος έχει ανάγκη να ταυτιστεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική».

Οι κατηγορίες του Μανωλά για προσβολή της προσωπικότητάς του από τον Φαν'τ Σχιπ

Λίγο πριν το κλείσιμο του 2021 για το κεφάλαιο της Εθνικής και τον Φαν'τ Σχιπ είχε μιλήσει στο MEGA ο Κώστας Μανωλάς που είχε... κοπεί από την Ελλάδα, όπως και ο Σωκράτης επί εποχής του Ολλανδού τεχνικού. Ο έμπειρος στόπερ είχε κατηγορήσει τον έμπειρο προπονητή λέγοντας ανάμεσα στα άλλα πως «στην Εθνική έδωσα το 150% κάθε φορά που έπαιζα. Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί έμεινα εκτός Εθνικής. Με πήρε κάποια στιγμή ο προπονητής στην προκριματική φάση ότι ήθελε να δει κάποιους άλλους παίκτες. Νομίζω ότι πήρε και τον Σωκράτη. Μου αφήνει πικρία όλο αυτό. Γιατί όλο το φταίξιμο έπεσε πάνω σε μένα και τον Σωκράτη.

Για μένα μου έθιξαν την προσωπικότητά μου κάποια πράγματα που μου είπε ο Φαν'τ Σχιπ. Μου έθιξε την προσωπικότητα. Δεν θέλω να τα πω αυτά τα πράγματα (που ειπώθηκαν)».

Η κλήρωση του Nations League

Η Ελλάδα νέο προπονητή μπορεί να μην είχε (το ρεπορτάζ αναφέρει πως θα προκύψει πρόσληψη νέου τεχνικού μες στον Γενάρη με δυνατό υποψήφιο τον Χιμένεθ) αλλά έμαθε τους αντιπάλους της για το επόμενο Nations League μες στο 2021. Από την Βόρεια Ιρλανδία θα αρχίσει τους αγώνες της η Εθνική ομάδα στο Nations League, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από την UEFA και το οποίο περιλαμβάνει 4 αγώνες τον Ιούνιο του 2022 και 2 τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Ειδικότερα:

2/6/2022 Βόρεια Ιρλανδία-Ελλάδα
5/6/2022 Κόσοβο-Ελλάδα
9/6/2022 Ελλάδα-Κύπρος ή Εσθονία
12/6/2022 Ελλάδα-Κόσοβο
24/9/2022 Κύπρος ή Εσθονία – Ελλάδα
27/9/2022 Ελλάδα-Βόρεια Ιρλανδία

Τα παιχνίδια του 2021 για την Ελλάδα

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα ματς του 2021 για την Εθνική μας ομάδα...

Κυριακή 14 Νοεμβρίου
ΟΑΚΑ
Ελλάδα-Κόσοβο 1-1
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Γούτας, Τζαβέλλας (80΄ Παυλίδης), Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Τσιμίκας, Πέλκας (80΄ Βρουσάι), Μασούρας (86΄ Λημνιός) και Δουβίκας (66΄ Τζόλης).
Κόσοβο: Μούριτς, Αλίτι, Σάλα (70΄ Χαλίμι), Φαζιλτζί, Ρασίτσα (80΄ Σελμάνι), Ραχμάνι, Μπερίσα, Βοϊβόντα, Λοσάι (46΄ Ζεγκρόβα), Μουρίκι και Ιντρίζι (86΄ Καστράτι).

Σκόρερ: 44΄ Μσασούρας - 76΄ Ραχμάνι.
Διαιτητής: Alexei Kulbakov (Λευκορωσία)

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου
ΟΑΚΑ
Ελλάδα-Ισπανία 0-1
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Γούτας, Τζαβέλλας, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Σιώπης, Μπουχαλάκης (78΄ Πέλκας), Μάνταλος, Γιαννούλης (67΄ Λημνιός), Μασούρας (46΄ Τζόλης) και Παυλίδης (46΄ Δουβίκας).
Ισπανία: Ουνάι Σιμόν, Καρβαχάλ, Μαρτίνεθ, Λαπόρτ, Γκαγιά, Γκάβι (65΄ Μπουσκέτς), Ρόδρι, Κόκε, Ντε Τομάς (57΄ Ροδρίγο), Μοράτα (65΄ Φορνάλς) και Σαράβια (57΄ Ντάνι Όλμο).
Σκόρερ: 26΄ Σαράβια (π)
Διαιτητής: Szymon Marciniak (Πολωνία)

Τρίτη 12 Οκτωβρίου
Friends Arena (Στοκχόλμη)
Σουηδία-Ελλάδα 2-0
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022
Σουηδία: Όλσεν, Κραφτ, Λίντελεφ, Ντάνιελσον, Αουγκούστινσον, Όλσον, Φόρσμπεργκ (87΄ Όλσον), Έκνταλ (81΄ Κατζούστε), Κλάεσον (81΄ Σβάνμπεργκ), Κουάεσον (87΄ Τζιόκερς) και Ίσακ.
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Γιαννούλης (84΄ Λημνιός), Μπουχαλάκης, Σιώπης (71΄ Πέλκας), Μπακασέτας, Μασούρας (71΄ Τζόλης) και Παυλίδης (75΄ Δουβίκας).
Σκόρερ: 59΄ Φόρσμπεργκ (πέν.), 69΄ Ίζακ
Διαιτητής: Tobias Stieler (Γερμανία)

Σάββατο 9 Οκτωβρίου
Batumi Arena (Μπατούμι)
Γεωργία-Ελλάδα 0-2
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022
Γεωργία: Λόρια, Κακαμπάτζε, Κοτσολάβα, Ντβάλι, Γκιορμπελίτζε, Κανκάβα, Αμπουρτζάνια (92΄ Νταβιτασβίλι), Λομπζανίτζε (92΄ Κβιλιτάλια) , Τσακβετάτζε (60΄ Γκβίλια), Κβαρατσκέλια και Μικαουτάτζε (60΄ Οκριασβίλι).
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης (85΄ Μάνταλος), Μπακασέτας, Μασούρας (78΄ Τζόλης) και Παυλίδης (46΄ Πέλκας).
Σκόρερ: 90΄ Μπακασέτας (πέν.), 90'+5΄ Πέλκας
Διαιτητής: Donatas Rumsas (Λιθουανία)

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου
ΟΑΚΑ
Ελλάδα-Σουηδία 2-1
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Ανδρούτσος, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Τσιμίκας, Μπακασέτας, Παυλίδης (90+5΄ Βρουσάι) και Δουβίκας (71' Τζόλης).
Σουηδία: Όλσεν, Γιόχανσον (77' Κραφτ), Ελάντερ (88' Ντάνιελσον), Λίντελεφ, Αουγκούστινσον, Κλάεσον (77' Κάρλσον), Όλσον, Σβάνμπεργκ (66' Κουάισον), Φόρσμπεργκ, Κουλουσέβσκι (88' Τέλιν) και Ίσακ.
Σκόρερ: 62΄ Μπακασέτας, 78΄ Παυλίδης - 80΄ Κουάισον.
Διαιτητής: Sergei Karasev (Ρωσία).

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου
Fadil Vokkri (Πρίστινα)
Κόσοβο-Ελλάδα 1-1
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022
Κόσοβο: Μούριτς, Βοϊβόντα, Ραχμάνι, Αλίτι (78΄ Φαζλί), Χαντεργκιονάι, Χαλίμι (84΄ Μουσλίγια), Ντρέσεβιτς, Β. Μπερίσα (78΄ Λοσάι), Καστράτι (46΄ Μπίτικι), Μουρίκι και Ράσιτσα.
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ανδρούτσος, Τσιμίκας (89΄ Κ. Παπαδόπουλος), Σιώπης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Δουβίκας (63΄ Μάνταλος) και Παυλίδης (80΄ Φούντας).
Σκόρερ: 90+2' Μουρίκι - 45+2' Δουβίκας
Διαιτητής: Francois Letexier (Γαλλία)

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου
St. Jakob-Park (Βασιλεία)
Ελβετία-Ελλάδα 2-1
Φιλικός
Ελβετία: Κόμπελ, Κόμερτ (46΄ Βάργκας), Σκαρ, Ζέσιγκερ, Βίντμαρ (46΄ Γκαρσία), Σόου (46΄ Αεμπίσκερ), Ζακάρια, Ροντρίγεζ (46΄ Λοτόμπα), Φρέουλερ, Ζούμπερ (64΄ Φάσναχτ) και Σεφέροβιτς (69΄ Ζεκίρι).
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας (46΄ Γιαννούλης), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος (64΄ Παπαδόπουλος), Ανδρούτσος (78΄ Σάλιακας), Κούτρης, Μπουχαλάκης (46΄ Σιώπης), Ζέκα, Μπακασέτας (64΄ Μάνταλος), Βρουσάι και Παυλίδης (69΄ Δουβίκας).
Σκόρερ: 7' Ζούμπερ, 51' Βάργκας - 34' Παυλίδης
Διαιτητής: Antti Munukka (Φινλανδία)

Κυριακή 6 Ιουνίου
La Rosaleda (Μάλαγα)
Νορβηγία-Ελλάδα 1-2
Φιλικός
Νορβηγία: Χάνσεν, Γκρέγκερσεν, Στράντμπεργκ, Άτζερ (88΄ Χάντσε Όλσεν), Μέλινγκ (69΄ Μπγιόρκαν), Μίντζο (46΄ Σόρλοτ), Μπεργκ (69΄ Άουρσνες), Θόρσμπι (46΄ Τόρσντβεντ), Έντεγκααρντ, Ζακάριασεν (46΄ Ρίερσον) και Χάαλαντ.
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Παπαδόπουλος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Ανδρούτσος (93΄ Μπακάκης), Γαλανόπουλος (57΄ Ζέκα), Μάνταλος (57΄ Μπακασέτας), Μπουχαλάκης (75΄ Σιώπης), Τσιμίκας, Μασούρας (57΄ Τζόλης) και Πέλκας (75΄ Παυλίδης).
Σκόρερ: Στράντμπεργκ (64') - Μασούρας (13'), Ανδρούτσος (21')
Διαιτητής: Jakob Kehlet (Δανία)

Πέμπτη 3 Ιουνίου
King Baudouin Stadium (Βρυξέλλες)
Βέλγιο-Ελλάδα 1-1
Φιλικός
Βέλγιο: Μινιολέ (90΄ Ματζ Σελς), Αλντερβάιρελντ (82΄ Τιέλεμανς), Ντεναγιέρ, Μπογιατά, Μενιέ, Ντεντόνκερ, Πρατ, Τοργκάν Αζάρ (74΄ Τσαντλί), Ντοκού (46΄ Μέρτενς), Ρομέλου Λουκάκου (46΄ Μπατσουαγί) και Καράσκο (74΄ Τροσάρ).
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος (80΄ Σάλιακας), Τσιμίκας (59΄ Κούτρης), Τζαβέλας, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης (69΄ Σιώπης), Γαλανόπουλος (69΄ Ζέκα), Μασούρας, Μπακασέτας (80΄ Μάνταλος), Γιαννούλης και Παυλίδης (59΄ Πέλκας).
Σκόρερ: Αζάρ (20') - Τζαβέλλας (66')
Διαιτητής: Fabio Verissimo (Πορτογαλία)

Τετάρτη 31 Μαρτίου
Γήπεδο Τούμπας
Ελλάδα-Γεωργία 1-1
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπακάκης (42' Μαυρίας), Κ. Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης (87' Σιώπης), Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας (71' Μασούρας), Παυλίδης (70' Γιακουμάκης) και Τζόλης (46' Λημνιός).
Γεωργία: Λόρια, Κακαμπάτζε, Ντβάλι, Κάσχια, Τζιορμπελίτζε, Αμπουρτζάνια (74' Γκβίλια), Κανκάβα, Λομπζανίτζε (84' Τζιγκαούρι), Κιτεϊχσβίλι (84' Κβεκβεσκίρι), Κβαρατσκέλια και Ζιβζιβάτζε (63' Κβιλιτάια).
Σκόρερ: Κακαμπάτζε (76', αυτ.) - Κβαρατσκέλια (78')
Διαιτητής: Szymon Marciniak (Πολωνία)

Κυριακή 28 Μαρτίου
Γήπεδο Τούμπας
Ελλάδα-Ονδούρα 2-1
Φιλικός
Ελλάδα: Διούδης, Μαυροπάνος, Κυριακόπουλος (77' Αλεξανδρόπουλος), Σβάρνας, Μαυρίας, Σιώπης, Μάνταλος (83' Μπακασέτας), Παυλίδης (62' Γιαννούλης), Φορτούνης (46' Λημνιός), Γιακουμάκης (46' Μασούρας) και Τζόλης (46' Δουβίκας)
Ονδούρα: Μενχίβαρ, Άλβαρεζ, Φιγουερόα, Περέιρα, Ακόστα (66' Α. Λόπεζ), Έλις, Μεχία (65' Ρούβιο), Μπένγκστον (66' Βελάσκεζ), Φλόρες, Νούνιεζ (46' Κ. Λόπεζ) και Ροντρίγεζ
Σκόρερ: Παυλίδης (14', 59') - Ροντρίγεζ (41')
Διαιτητής: Urs Schnyder (Ελβετία)

Πέμπτη 25 Μαρτίου
Estadio Municipal Nuevo Los Carmenes (Γρανάδα)
Ισπανία-Ελλάδα 1-1
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022
Ισπανία: Ουνάι Σιμόν, Λιορέντε, Σέρχιο Ράμος (46΄ Ινίγο Μαρτίνεθ), Ε. Γκαρθία, Καγιά, Ντάνι Όλμο (64΄ Πέδρι), Ρόντρι, Κόκε (72΄ Τιάγο Αλκάνταρα), Φεράν Τόρες (72΄ Ογιαρθάμπαλ), Μοράτα και Σέρχιο Κανάλες (64΄ Μπράιαν Χιλ)
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Κ. Παπαδόπουλος, Τζαβέλας, Τσιμίκας (80΄ Κυριακόπουλος), Μπουχαλάκης, Ζέκα, Μάνταλος (46΄ Τζόλης), Μασούρας (65΄ Φορτούνης), Μπακασέτας (78΄ Γιακουμάκης) και Λημνιός (46΄ Σιώπης)
Σκόρερ: Μοράτα (33') - Μπακασέτας (57' πεν.)
Διαιτητής: Marco Guida (Ιταλία)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα