Ελλάδα - Κόσοβο: «Ελλάς ολέ ολέ» με τον Λημνιό στο κέντρο των πανηγυρισμών (vids)

Newsroom
Ελλάδα - Κόσοβο: «Ελλάς ολέ ολέ» με τον Λημνιό στο κέντρο των πανηγυρισμών (vids)

bet365

Η Εθνική Ελλάδος επικράτησε με 2-0 του Κοσόβου στο Πανθεσσαλικό, «κλείδωσε» την πρωτιά και την άνοδο, με τους διεθνείς μας να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς μετά το σφύριγμα της λήξης με τον άτυχο Λημνιό να βρίσκεται στο επίκεντρο.

H Εθνική μας τα κατάφερε! Η Ελλάδα επικράτησε με 2-0 του Κοσόβου στον Βόλο, έκανε το 4/4 στον δεύτερο όμιλο της League C του Nations League, κρατώντας για ακόμα μια φορά το μηδέν παθητικό. Το αντιπροσωπρευτικό μας συγκρότημα εξασφάλισε τον προβιβασμό στη Β΄κατηγορία και ταυτόχρονα μια θέση στα play offs για το Euro 2024 αν δεν έχει προκριθεί από τα προκριματικά.

Μετά τη λήξη του ματς ο «άχαστος» στα επίσημα ματς Γκουστάβο Πογιέτ μάζεψε τους παίκτες του στη σέντρα και ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί με τον άτυχο της Εθνικής, Δημήτρη Λημνιό να είναι στην «καρδιά» της... γιορτής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα