Ραχμάνι: «Με έβρισε ο Πογιέτ όταν διαμαρτυρήθηκα στους διαιτητές για τις φωτοβολίδες»

Newsroom
Ραχμάνι: «Με έβρισε ο Πογιέτ όταν διαμαρτυρήθηκα στους διαιτητές για τις φωτοβολίδες»

bet365

Ο αρχηγός του Κοσόβου κατηγόρησε τον Γκουστάβο Πογιέτ πως τον έβρισε όταν διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή του αγώνα για τη ρίψη φωτοβολίδων - Τι είπε ο Ρουντάνι για τη στιγμή των επεισοδίων στο Ελλάδα - Κόσοβο.

Ο 28χρονος διεθνής στόπερ της Νάπολι και αρχηγός του Κοσόβου, Αμίρ Ραχμάνι, δήλωσε στο SuperSport ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας τον προσέβαλε επί προσωπικού. «Διαμαρτυρήθηκα στους διαιτητές διότι οι φωτοβολίδες ήταν επικίνδυνες. Όμως όταν τους μιλούσα ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας με έβρισε. Γύρισα προς το μέρος του αμέσως και του είπα πως είναι προπονητής και ότι είναι απρεπές και καθόλου σωστό να μιλάει έτσι», υπογράμμισε.

Ο Ρουντάνι από τη μεριά του δήλωσε στον Τύπο του Κοσόβου πως φοβήθηκε με τα επεισόδια: «Για να είμαι ειλικρινής ένιωσα ανασφάλεια στο γήπεδο. Φοβήθηκα. Υπήρχε χρήση λέιζερ στη διάρκεια του αγώνα. Μετά είδαμε το τι συνέβη και επίσης οι οπαδοί μας δέχθηκαν επίθεση. Δεν υπήρχε καθόλου αστυνομία. Δεν νιώθεις καλά τέτοιες στιγμές στο γήπεδο. Είσαι νευρικός».

@Photo credits: INTIME
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα