Λαμία: Στην εθνική Λιθουανίας ο Σλίβκα

Newsroom
Κλήθηκε στην εθνική Λιθουανίας ο Σλίβκα της Λαμίας

bet365

Ο Βικίντας Σλίβκα της Λαμίας κλήθηκε από την εθνική Λιθουανίας για να ενισχύσει τις προσπάθειές της στα Play Out της τρίτης κατηγορίας του Nations League.

Μετά τον τερματοφύλακά της, Αλεξέι Κοσέλεφ η Λαμία είδε και δεύτερο ποδοσφαιριστή της να καλείται από την εθνική του ομάδα για τις υποχρεώσεις στο... παράθυρο του Μαρτίου.

Ο κεντρικός μέσος της ομάδας της Φθιώτιδας, Βικίντας Σλίβκα κλήθηκε στην εθνική Λιθουανίας για να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό στο Nations League. Η χώρα της Βαλτικής θα δώσει δύο αγώνες με το Γιβραλτάρ, πρώτα εκτός (21/03) κι έπειτα εντός (26/03) και ο νικητής τους θα παραμείνει στην τρίτη κατηγορία της διοργάνωσης ενώ ο χαμένος θα πάρει την... άγουσα για την τέταρτη κατηγορία.

Ο 28χρονος κεντρικός μέσος έχει πραγματοποιήσει 25 συμμετοχές με την Λαμία φέτος έχοντας σκοράρει τέσσερα γκολ και δώσει μία ασίστ σε 2.040 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Superleague. Με την εθνική Λιθουανίας έχει αγωνιστεί συνολικά 62 φορές έχοντας σημειώσει και τρία τέρματα.

@Photo credits: INTIME
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα