Ελλάδα - Καζακστάν: Στην Αθήνα για το παιχνίδι ο πυγμάχος, Γκενάντι Γκολόφκιν

gennady_golovkin

bet365

Ο Καζάκος πυγμάχος, Γκενάντι Γκολόφκιν, το 2004 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και επέστρεψε 20 χρόνια μετά για να παρακολουθήσει την κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και το Καζακστάν.

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Γκενάντι Γκολόφκιν, ο οποίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.

Ο 41χρονος πυγμάχος γύρισε στην Αθήνα για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Ελλάδας με το Καζακστάν στην «OPAP Arena».

Ο Καζάκος ουγμάχος είναι ένας από τους καλύτερους μποξέρ των τελευταίων δεκαετιών με παγκόσμιους τίτλους σε διάφορες κατηγορίες και μεγάλες νίκες. Το ρεκόρ του «GGG» μέχρι στιγμής, καθώς δεν έχει ανακοινώσει ότι αποσύρεται είναι 45 αγώνες, 42 νίκες, 37 νοκ-άουτ, 2 ήττες και μία ισοπαλία.

Για την ιστορία ο Γκολόφκιν έφτασε την καριέρα του στο 38-0 κάποια στιγμή, αλλά στη ρεβάνς της ισοπαλίας με τον Σαούλ Αλβάρες ηττήθηκε έπειτα από απόφαση των κριτών. Στο τελευταίο παιχνίδι του ο «GGG» τον Σεπτέμβριο του 2022 το έδωσε και πάλι κόντρα στον Μεξικανό κι έχασε και τότε με ομόφωνη απόφαση.

GGG

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα